feliciasmakeup

Alla inlägg under juni 2011

Av Felicia * - 19 juni 2011 13:57

Hej alla roliga människor !

Igår så var jag med mamma på ullared, fett mysigt. Vi hade bestämt oss for att inte köpa så mycket saker.. men aa.. det blev så ändå, haha.


Iallafall, efter att jag ätit på donken så bestämde jag att jag sover hos Jennu inatt. Så jag packade ihop mina grejer och åkte hem till henne. När jag kom dit så stog hon och klippte sin systers hår, vilket blev jättefint. Då kände jag att.. Ja, varför inte klippa till min lugg lite grann ? Så jag bad Jennu att klippa den, och det gjorde hon. Det blev också fint, hon är fett grym, helt seriöst.

Sen så blev Jennu taggad för att färga luggen bara, i en annan färg än resten av håret. Vilket jag har sagt till henne att jag tycker hon ska göra, för det är skitsnyggt. Så.. aa.. Vi färgade hennes lugg, det blev awesooome !


Sen typ vid tolv eller något så kom Rolen och Elias hit, vilket var rätt mys. Dock satt dom 2 och hade väldigt djupa diskussioner om saker som jag och Jennu inte fattade något av.. Eller aa.. vi tappade nog bort oss för att dom pratade så länge, haha 


Iallafall, idag så har vi typ ätit scones, satt på jättehög musik och bara chillat. Jennu håller just nu på att klippa Josefins hår ännu lite kortare, haha.



Såhär blev typ mitt hår

   och jennus hår blev såhär

 

Men a, nu ska jag strax åka härifrån eftersom jag ska packa till sävsjövik imorgon, yeeey ! :D


Av Felicia * - 17 juni 2011 09:29

Helluw !

Igår så åkte jag in till ryavallen, där en kille skulle kolla min rygg. Kul att han sa att jag var för klen, haha.. nej det sa han inte, men att jag hade för korta muskler. Nu ska jag varje dag, göra en övning där jag tränar lårmusklerna. varannan dag ska jag göra en massa konstiga situps, och konstigt nog är jag taggad för att göra detta !


Iallafall, sen kom Zara hem till mig. Vi åt lite varma mackor och hade det lite mys. Sen tröttnade vi på mitt hem, så vi åkte med moppen till häggån och satt o snackade typ, fett härligt !


             

Nu ska jag typ chilla, sen kommer nog min storasyster Therese hit idag.. och förmodligen min Jennu också !

Yeeeey :D

Ciao


Av Felicia * - 16 juni 2011 12:08

Nu har jag och Millan precis varit ute och fotat lite grann, & jag insåg nu att min kamera är faktiskt ganska bra ! (y)


   

  

Av Felicia * - 16 juni 2011 09:40

Hej !

Nu har jag suttit i flera timmar och spelat fifa. Nu ska jag öva hur mycket som helst. För på lördag så drar jag förmodligen hem till Timmy, och äger ut honom på både fifa och mx !

Han ska få så mycket stryk, jag ska vara grym, haha.. nä men vi får väl se hur det går   


Jävligt snygg bild på mig och Timpan, haha !

 


Nu väntar jag iallafall på att Millan ska komma hit, fastän hon ska åka igen vid 2. 

Med 3 bussen drar jag in till stan, och ska ÄNTLIGEN fixa min rygg !

Av Felicia * - 15 juni 2011 12:04

Igår kväll när jag skulle sova, så låg jag och lyssnade på gamla låtar från youtube. Jag satte igång en låt, som fick mig att minnas mitt liv som det var i åttan. Jag vet att jag brukade lyssna på denna låten, bara för att jag kände igen mig i den.

Den här låten, har nu i efterhand fått mig att inse vad bra mitt liv har blivit.

Jag kan nu själv förstå varför jag har blivit mycket mer positiv, med tanke på hur negativ jag var när jag mådde dåligt.

Så, det jag vill få fram är att vi har egentligen jävligt bra liv, om man jämför med alla fattiga, sjuka och drabbade människor i den här världen.

 

Jag ska ta vara på mitt liv, varje dag och varje sekund, bara för att jag kan, är ni på ?


Låten som jag lyssnade på : http://www.youtube.com/watch?v=OQq8lvf0MhU&sns=fb


 


Av Felicia * - 14 juni 2011 19:23

Helluw !

Igår, innan jag ens hade hunnit äta den grillade maten som jag så mycket såg fram emot, så fick jag ett mess av Jennu. Där skrev hon att hon ville att jag skulle komma dit. Tråkigt nog hade jag redan lovat far min att stanna hemma den kvällen, så jag sa att jag inte kunde.

Envis som jag är så gick jag ut till pappa och läste det söta smset Jennu hade skickat, och han lät mig åka dit. Så jag skickade ett sms till Jennu och sa att jag sover hos henne inatt.

Vi hade världens mysigaste kväll, vi var ute och fotade, och vi kollade på en helt grym film, som heter "I taket lyser stjärnorna".

Gud, det är så härligt att vara med Jennu, hon är verkligen den vännen man behöver. Tack för att du lyser upp mitt liv !

      

 

Nu ska jag återgå till att göra det jag gjorde förut, eller nej.. jag skojja.. Jag ska städa, yey

Av Felicia * - 13 juni 2011 16:59

   Hej !

Just nu känner jag att jag är ganska trött på smink och på att behöva lägga en snygg make varje morgon. JAG HAR JU SOMMARLOV !

Så, just nu kommer jag ett tag att blogga vanligt, kommer säkert dock att lägga in lite tips och lite sminkningar här och var, för jag kommer inte kunna låta bli.

Vad sägs om det ?


Iallafall, så har jag idag gått till Viskafors, igen. Känns som att jag går dit hela tiden nu, till bussen och skit. Idag skulle jag dock inte åka buss, utan jag skulle lämna pengar till gården, för att på Måndag drar jag med gården till Sävsjövik, det blir nog grymt !

Tack Jessica för att du tog din tid att gå med mig, det var en mysig promenix !

 

Just nu sitter jag och väntar på att mina kära föräldrar ska bli klara med grillningen, dock har jag precis ätit tacos, haha.. tjockis.

 

Jag vill också säga tack, för att jag har så sjukt grymma vänner. Jag måste nog vara världens lyckligaste människa, helt ärligt !

 

Nu ska jag läsa lite bloggar, chiao

 

 

 

Av Felicia * - 12 juni 2011 22:26

Hej !

Igår sov min underbara syster Jennu hos mig, vilket var hur mysigt som helst. På kvällen gick vi ut med hunden till häggån, och vi gjorde varandra på allmänt bra humör !

Tack för dagarna, älskling. Du är amazing !

 

 

Nu vidare till skolavslutningen. Jag tänkte lägga upp nåra bilder !

 

Den första bilden är på mig & min otroligt grymma vän Timmy, som jag gick in med på avslutningen. Helt klart bäst att jag fick gå in med honom ! 

Du är awesome !

Dock lite dålig kvalié, sorry för det !

 

 

Nästa bild är på mig och Mikaela, när vi sjunger låten price tag.

Fan vad jag är stolt att vi vågade göra detta, vi är fan modiga !

 

Jag och mina KÄRASTE klasskompisar, 9c ! (y)

 

Jag och min älskade Amanda !

 

Love

 

Nu måste jag bara tillägga att jag hade köpt nya skor från Nelly.com, dessa skorna hade 14cm höga klackar, vilket gjorde att jag fakiskt kände mig LÅNG ! (y)

 

Tack för dessa 3 underbara åren med min fantastiska klass !


Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards