feliciasmakeup

Alla inlägg under oktober 2011

Av Felicia * - 25 oktober 2011 20:01

Till en början kan ju berätta att min kväll igår inte var det bästa man kunde tänka sig. Gick därför och la mig tidigt och somnade med tårar, kan man ju kanske säga.

Var inte med Hannes idag heller. Jävligt synd faktiskt. 


Har ni tänkt på när man känner att livet är sådär orättvist att man bara vill vända uppochner på jorden så att allt blir bra ? Eller har ni känt känslan när man vill somna och inte vakna igen förrän om tusen år? När man hoppas att natten är tillräckligt lång så att alla problem har löst sig när vaknar.
Eller känslan då man vaknar upp och inser att saker är precis som det var igår, om inte sämre.  Och att man måste ta itu med problemen idag istället. Och när man sedan inser att man inte kan göra något åt saken idag heller. Det är jobbigt. När man vet att man måste kämpa för något så mycket. Men det ska jag. Jag ska kämpa tills jag stupar. För jag vet vad jag vill. Let's fight.

Nej, förlåt att allt blir så djupt hela tiden. Men det är så himla skönt att få skriva av sig ibland. Och kanske möjligvis hjälpa någon fin själ därute som känner likadant. 

 
 

Av Felicia * - 24 oktober 2011 20:42

Hej fina vänner och folk där ute.
Idag har jag varit med Jennupennu, vilket har varit asmysigt. Vi käkade lite på donken innan vi drog vidare hem till hennes söta hus. Där drack vi någon konstig actimel som tydligen ska vara bra för magen. Eller så tar den bara död på en, inte vet jag. Let's find out. Haha, nä. Men vi hade det görr och flätade ur hennes hår. Eller ah, iallafall hon. Jag kämpade på med iungefär 4 stycken och har nu väääääldigt ont i armarna. Yeah.

Imorgon har jag sovmorgon, vilket är aaaasgött. Eller ah, iallafall för de lata människor som kan sova på morgonen. Och nej, jag är ingen av dom. Och eftersom jag tydligen blivit lite sjuk så nej, inte kan man träna då heller. fml
Efter skolan ska jag nog iallafall chilla lite med Hannes, som tydligen skadat sig lite idag när han skejtade. Så gåre när man inte kan... Haha. Nä, men det blir lika grymt som vanligt att träffa den lilla plutten.
 
 

Av Felicia * - 23 oktober 2011 22:00

Let's just take care of what we have. Let's smile to all the happiness and let the badness go away. 
För att jag blev precis väldigt glad av Någon som fick mitt hjärta att stanna. Jag älskar dig.




-Ni får tillochmed en bild nu, hiho-

   

Av Felicia * - 23 oktober 2011 19:18

Jag är nog den lyckligaste människan på planeten. Iallafall på utsidan.

-Är det fler än mig som känner sig så ibland ? Fast ändå vet jag inte, jag vet inte om jag är lycklig eller inte. Ibland är jag ju det, för det är ju alla. Antar jag ? 

För att även om jag har allt jag egentligen behöver. Vänner, som alltid ställer upp.. I alla lägen. Folk som älskar mig. Och folk som tycker om det jag gör. Varför känner jag mig då olycklig på insidan ? 
Jag minns att i somras, då var jag inte ett dugg olycklig. Jag mådde bättre än någonsin förut och spred min glada energi till folk runt omkring mig. Vad har hänt nu då ? Jag kan inte påstå att jag förlorat något, mer som om jag fått något som lyste upp mitt liv. 
Och jag har hittat tillbaka till en vän, till en vän lika fin som snö. Det var nog därför min sommar blev så bra. Iallafall en av anledningarna. Att jag lixom umgick med någon som gjorde mig glad och stark. Så himla bra. Tjejen är helt grym. Ska snart träffa henne och bara få vara mig. Den riktiga Felicia. på lovet drar vi nog ner till varberg och sitter ute hela kvällarna med våra gitarrer. Kommer bli bästa lovet. Jag behöver inte ens nämna ditt namn, för du är ju min syster. 
 

Nu har ju dock skolan börjat och det kan nog vara lite därför jag mår som jag gör. Inte för den delen att skolan är tråkig eller något sånt. Mera att jag lixom inte har samma frihet. Samma enkla sätt att bara vara lite spontan. Träffa nytt folk och bara leva med dom jag tycker om.
Dock gör jag ju det. Med tanke på att jag går i samma klass som min barndomsvän Amanda. Vi har det bra tillsammans i skolan och också när vi är utan att vara i skolan. Tycker om att vi kom i samma klass, det gjorde oss nog lite starkare tillsammans. Starkare som personer.


Och jag har min Millan, som jag träffar lite då och då. Som också får mig att må bra. Som ringer mig och frågar om jag ska komma över och sånt där. Typ bjuder mig på te när jag är sjuk och sånt. Vill bara hjälpa henne med det som är svårt i hennes liv, fastän det är svårt, riktigt svårt.

Plus att Jag har min lilla Zara, tjejen som jag inte träffat på aslänge. Som jag var med häromdagen. Vad hände med oss ? Vad hände med att sova över och ha mysiga nätter då vi bara chillar framför datorn och käkar nattmackor ? Skönt att det blivit av igen!

Och Mikaela, henne träffar jag inte ofta. Men när vi väl ses, ja då har vi mycket att prata om. Typ pratar ihjäl varandra. Men det kan nog vara bra att vi inte ses så ofta också tror jag. För det kan nog bli lite jobbigt i längden. Men jag saknar dig, bara så att du vet.

Och Timmy, vad hände med mig och dig egentligen ? Antar att du inte läser min blogg eftersom vi inte umgås längre. Men vad hände med våra goa dagar vid häggån och sms hela kvällarna om livet ? Våra deeptalks och bara att kunna finnas för varandra. Jag saknar det. Jag saknar dig. Vill ha tvspelskvällen med dig som aldrig blev av, men antar att det inte blir så. Synd faktiskt :/

Och min lilla vän Klint, fifan vad jag saknar dig nu. Vill bara att du ska komma hit nu på direkten. Saknar din härliga dialekt och ditt humör. Fastän jag hörde dig sist igår. Saknar att få snacka med dig som förut. Du är bra, riktigt bra. Snart ses vi !
 

Och Hannes, världens bästa pojke. Världens finaste människa, Skulle man väl kunna förklara dig på. Aldrig förut stött på en kille, med den charm och glimt i ögat som du har. Så himla bra, och så go att snacka med. Kul att du ringer ikväll, längtar ju redan.

Okej, när jag tänker efter är det nog mig det är fel på. Fuck.
 

 

Av Felicia * - 22 oktober 2011 19:44

Här sitter vi och sjunger så himla fint, eller ? haha.
Vi har precis käkat asgo kyckling och så, spelat lite wii med lite folk och sånt dära kul. Snackat videogrejs med Klint också, mycket trevligt.
 

Sitter och lyssnar på typ alla victors låtar med, ååååh dör. Speciellt den här, den gillar jag. Så sjukt grym stil och typ asgo hela grabben. Hiho !

 

Av Felicia * - 22 oktober 2011 15:52

Satt uppe hela kvällen igår och spelade gitarr, som vanligt nuförtiden. stackars min familj som måste sitta och höra mig hela tiden. Än änsålänge har dom inte klagat, men det kommer väl antar jag. När jag väl skulle sova, så gick det inte så bra. Örat värkte och jag låg och tänkte på Någon.  


Idag vaknade jag vid typ lite innan 7. Skickade iväg ett sms, och somnade om. Sen vaknade jag igen, någon gång lite senare. Skickade nåra sms till och åt lite mackor. Gick sen och la mig igen somnade. Innan pappa kom inspringade och var ganska galen för att jag skulle jobba. Så jag satte igång och gjorde lite jobb som mamma tagit hem, mamma och pappa drog och handlade. Sen insåg jag att ja justdet, ska ju sova hos Millan inatt. Så kokade lite te och packade och fixade mig för att det inte ska synas vilken liten sjukling jag är. hihi. 

Nu sitter jag här hos Millan och äter kakor och godis. Ska tydligen komma lite folk ikväll med, och käka och sånt. Det blir väl trevligt.

     
Längtar efter att få prata med sötepöte sen med. Hiho. Puss ! 

Av Felicia * - 21 oktober 2011 21:35

-Yeah, that's what i'll be.-

Suttit nästan hela kvällen och övat på en ny låt, som jag skrivit till en person som betyder en massa för mig. Han är väldigt snäll, förstående och vill alltid allas bästa. Den grabben är riktigt värd. Han är värd allt han kan få. Tur jag har som får ha honom som en del utav mitt liv. Det är skönt att kunna dela saker med honom, roliga som mindre roliga. Shit, den här låten blir nog typ en av de bästa jag gjort. För att orden är så betydelsefulla. Så sant alltihop. MÖJLITVIS kanske någon får höra den om ett tag. Men bara kanske. Och om man frågar riktigt snällt.
Tack, för att du vill hjälpa mig med mina problem. Och tack för att jag får hjälpa dig med ditt liv.
-H

 
 

Av Felicia * - 21 oktober 2011 17:51

Sminkade ju Zara igår, och tog massa bilder. Tänkte visa er lite bilder och så. Eftersom inlägget igår inte hade någon bild.

Idag i skolan hade vi praktiskt prov i smink hela dagen, gick la sådär. Men kul vare.
Har typ öroninflammation med, yey. 
               
 

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards