feliciasmakeup

Alla inlägg under oktober 2011

Av Felicia * - 20 oktober 2011 18:56

Hejhopp lilla gummiknopp

 Ååååååååkej, skolan var la sådär idag. Hehe.

Har iallafall jobbat typ en timme idag och tjänat lite cash, asgrymt. Sen kom Zara hit, och ska typ sminka henne och grejs idag. Ska bli asnice. Har tagit hem sminkboxen idag från skolan, hihihihihihihihihi. Ah, är helt borta idag. Så det är bäst att detta inlägget inte blir mer kladdigt än det redan är. Så ah, skriver sen. 
Ciao 

Av Felicia * - 20 oktober 2011 18:56

Hejhopp lilla gummiknopp

 Ååååååååkej, skolan var la sådär idag. Hehe.

Har iallafall jobbat typ en timme idag och tjänat lite cash, asgrymt. Sen kom Zara hit, och ska typ sminka henne och grejs idag. Ska bli asnice. Har tagit hem sminkboxen idag från skolan, hihihihihihihihihi. Ah, är helt borta idag. Så det är bäst att detta inlägget inte blir mer kladdigt än det redan är. Så ah, skriver sen. 
Ciao 

Av Felicia * - 19 oktober 2011 17:33

Lilla Millan steg nyss innanför dörren. Stackaren hade paddlat i skolan och var helt dyblöt. Hon satte sig under täcket och jag fixade lite varm oboy till henne. Spelade lite gitarr och sjöng en stund, sen sov hon gott. Nu ligger hon och sover fortfarande, hehe söt. Klockan 7 börjar träningen nere på se-vallen och jag tror att vi båda två är lika nervösa. Hihi. 

Söt tjej som har två olika färg på raggsockarna, hiho.
   

Av Felicia * - 19 oktober 2011 15:36

Tja. Glada tjejen här igen !

Hur mår ni ? Är allt bra ?
Själv mår jag himla bra. Sminkningen i skolan failade, grundämnena går skit och det regnar. Men ändå, livet leker. Hihi

Idag ska jag tydligen ner och lira fotboll med tjejorna igen, får väl se hur det går. Om ryggen håller och allt det dära.

Kollade på lite gamla bilder alldeles nyss, och såg mitt långa hår. Haha, tur att jag gjorde dreads. Håret var ju långt som fan, det fattade jag inte då. Saknar dock att kunna platta håret när man fryser och känna det varma håret lägga sig på ryggen. Aja, jag får nöja mig med att platta mina dreads.

     
 

Av Felicia * - 18 oktober 2011 19:47

Ja, det är nog lite så det är. Jag och min gitarr. Den är mitt allt, iallfall när jag har tråkigt. That's kinda fun. 

Jag har tänkt på en sak, en sak som är ganska viktig. Att mina vänner, dom är det bästa jag har. Och jag vill att ni alla, som vet med er att ni är mina vänner. Jag älskar er. Ni vet vilka ni är, även om ni bara känner mig lite grann eller om ni känner mig helt och hållet, så tycker jag om er allihopa. Jag tycker om er, och jag ställer upp för er. Vilka ni än är, så vill jag alltid hjälpa till. Stor grej, som liten grej så kom till mig om du vill. Jag gör mitt bästa för att visa att jag bryr mig faktiskt. Jag kan inte gå runt i den här konstiga, utseendefixerade, elaka, tråkiga och dryga världen utan att liva upp stämningen lite. Varför gå runt och lägga sin energi på saker som bara trycker ner dig ? Jag ska nu hjälpa folk som behöver min hjälp. För jag är sån, jag är faktiskt sån. Lev upp till era egna förväntningar om er själva, och låt andra tycka vad dom vill. Allt handlar om att du själv ska vara trygg för att kunna leva ett bra liv. Och för att kunna dela med dig av glädje, så måste du kunna koppla bort resten av världen ett tag. Ett bra tips är att gå på yoga, tro mig.. det funkar !
Men ah, jag finns här, för Dig, och för Dig och för Dig.
   

Av Felicia * - 18 oktober 2011 18:26

Åh, jag är så glad. Så himla glad. Jag är lycklig, jag är glad och jag är lycklig. Det hände en sak idag, och herregud. Herregud vad glad jag blev. Det är inte ofta jag blir så glad att jag börjar gråta. Men idag, då blev det så. precis så. Vad kan bli fel nu? Vad kan få mig att inte kämpa? Nej, ingenting.

Idag insåg jag, att jag ska leva mitt liv. Jag ska göra det jag tycker är kul och jag ska ta tag i saker. Jag har fått mycket råd. Och jag önskar att de människorna jag träffade idag, borde jag träffat i åttan då jag hade en svår tid. Det hade hjälpt mig. Fast nu har det hjälpt mig. Hjälpt mig till att försöka bli en bättre människa. Tänk att tre personer kan få en person att tänka till. Att insé saker och förstå saker man aldrig har förstått förut. Nu ska jag aldrig ge upp. Jag ska aldrig ge upp. Speciellt inte när jag har dig vid min sida. DIG.  

 

Av Felicia * - 17 oktober 2011 18:52

Hallojdär.
Idag har faktiskt varit en ganska bra dag, ända tills jag fick reda på mitt resultat av matteprovet. Jag blev inte så himla glad kan jag säga. Så ah, ångesten blev ganska stor när jag insåg att jag nu igen måste kämpa röven av mig för att klara detta. Och vet ni vad ? JAG SKA KLARA DETTA. Det ska jag. Får också hjälp utav världens bästa Klint, som är asgrym på matte, tack tack och tack min fina bästa vän. åååh, tack!
Annars rullade dagen på som vanligt och inte mycket hände. Chillade lite hos Millan, käka muffins och sminkade ooch fixade hennes hår typ. eftersom hon tydligen skulle på någon fest ikväll, kulkul  
Själv ska jag sitta hemma och spela gitarr hela kvällen, blir grymt.
Började läsa boken igår som jag visade, och ja, den är bra. Den handlar om en tjej som växer upp med en mamma som misshandlar henne och sånt. Den är hemsk, men ändå kan man inte sluta läsa den. Ska berätta mer om vad jag tycker när jag läst klart. 
    

 

Av Felicia * - 16 oktober 2011 20:04

hej igen !
Ville bara säga att jag precis kikat bingolotto med mamma, skitmysigt. Vann dock inget, det var inte lika kul.  
Nu ska jag lira lite gitarr och se om jag lyckas eller inte, hihi.


   

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards