feliciasmakeup

Alla inlägg under oktober 2011

Av Felicia * - 8 oktober 2011 18:51

Tja !
Ja, vad ska man säga om kvällen igår ? Den var helt jävla otroligt kul. Åkte hem till Lisen och typ hade ryck hela natten och sånt därnt. Vi typ kikade lite idol och gjorde inte mycket mera. Jo, jag svalde mitt snöre på tröjan nästan, haha !
Efter att jag kom hem så har jag bara suttit vid tvn typ.

Vi fick ta hem vårat smink från skolan nu i helgen, så kanske lägger upp någon liten bild sen om jag orkar. Annars är allt hyfsat bra. Är allt bra med er eller ?

Förmodligen kommer BusJennu hit imorn och det blir grymt. För den tjejen asså, jag saknar henne. Fast jag träffade henne häromdagen, haha. Hon är min drog, så jag är typ beroende av henne (a)


Those eyes, they just cry in lonleyless

 

Av Felicia * - 6 oktober 2011 20:17

Vad älskar jag att klä mig i ? knappast tighta jeans och sånt där konstigt iallafall. Möjligtvis kanske ett par tighta jeans och en rätt stor t-shirt, det kan gå. Annars älskar jag att klä mig i rätt stora brallor, typ baggyjeans. Ganska stora t-shirtar om det är varmt ute. Jag ÄLSKAR stora tjocktröjor med luva, har två favvosar här hemma, en gul och en grön. Jag älskar att klä mig i färg, gärna gult eller blått. Mjukisbrallor är väl inte heller fel vissa dagar. 
     

Av Felicia * - 5 oktober 2011 19:57

Nu har jag suttit typ hela kvällen och letat efter denna killen på facebook. Såg ett videoklipp på honom på youtube och tycker att är skitduktig. Så efter några timmars letande så lyckades jag hitta honom, wiiih. Jag har suttit hela kvällen och lyssnat på hans låtar, och gav honom massa snälla ord så han blev en glad pojk. 
Så ah, kika in honom för han är helt jävla awesome. Enligt mig. 
 

 
-Peace out- 

Av Felicia * - 5 oktober 2011 16:31

Hm.. en låt som får mig på bra humör.. Ehm.. det finns så himla mycket musik ju. Men en låt som får mig på bra humör är promoe-Kråksången. För det första diggar jag låten asmycket. För det andra så sjöng jag och min vän mikaela på skolavslutningen i nian. Dagen innan skickade hon en del utav denna texten till mig. " så sjung för allt du är värd i världens kallaste värld, jag snackar inte om vädret" blandannat. Shit.. asgrym !
Den ger mig iallafall massa minnen, och den gör mig grymt jävla taggad !
 

Av Felicia * - 5 oktober 2011 15:58

Hejhopp!

Idag fick jag stå upp i bussen som vanligt, eftersom den alltid är så full. Sen fick jag ett mess av en viss person och insåg att det fanns platser längre bak. Men ah, läste det först när jag gick ut ur bussen, haha. Millan kom till drottning blanka idag när vi slutat, för att jag ska skriva ett reportage om henne. Så intervjuade henne ett tag och sen drog vi hem till henne. skulle dra på yoga ikväll men det var typ fullbokat så det blev ändrade planer.

Hade tänkt att träffa Issa idag med, för att det hade vart lite kul att få träffa henne eftersom jag inte gjort det än. Men ah, det får bli en annan dag :)

Ikväll ska jag bara sitta hemma och tycka synd om mig själv. Om någon inte har ett bättre förslag ? :)
 

 

Av Felicia * - 4 oktober 2011 20:43

Hej alla fina människor.
Förlåt att jag är så himla dålig på att blogga, men jag har typ ingen energi till något längre. Det har hänt en del som gör det svårt att fokusera på saker och ting, men jag hoppas kunna lösa detta så snart som möjligt.


Idag träffade jag och min vän Lisen lilla Hannes i stan, det var härligt att få snacka lite med den skitungen. Tack världens grymmaste för att du gör allt så värt.
Jag träffade Jennu också, och det var ju bah helt jävla awesome. Tack älskling för att du bara får mig på bra humör och du gör mig jämt så himla glad! 

Förlåt till alla som jag lyckats såra den senaste tiden. Allt jag sagt och allt jag gjort har blivit fel. Jag har aldrig menat att såra någon, och jag vill verkligen inte få någon att må dåligt. Ändå lyckas jag med det. Och det mår jag äckligt dåligt över. Jag försöker ställa allt till rätta och jag försöker att fixa allt. Förlåt mig, tusen gånger om. Min energi är nere och jag försöker hjälpa folk med deras problem, jag försöker ta tag i mina egna problem samtidigt som skolan ska fixas. Fan, vad har jag ställt till med ? Hoppas dessa personer som detta handlar om läser detta nu, och förstår hur jag mår. För jag ska fixa detta, jag ska få iordning på allt. 

Försöker som vanligt att vara fin, utan att lyckas.  


 

Av Felicia * - 2 oktober 2011 15:16

Åkej, någon som betyder mycket för mig. Jo, självklart finns det många som betyder mycket för mig. Men sen finns det ju någon som gör att jag mår lite extra bra. Någon som får mig att känna mig lyckad och bra. Det jobbiga med såna här grejer är att skriver man om någon så blir någon annan sur. Men nu äre faktiskt så att Jennu betyder asmycket. & vi har gått igenom en hel del tillsammans, fastän vi inte kanske varit asnära vänner hur länge som helst. När det händer mig något, så är det oftast henne jag hör av mig till först. Det är henne jag saknar när jag precis sagt hejdå. Det är henne jag älskar att få sms av. Det är hennes blogg som är helt grymt awesome. Det är hon som sjunger och spelar hur bra som helst. Det är hon som är min bästa vän oh det är med henne som jag mår bra. Jag gillar henne för att hon äter ketchup i mängder, på allting nästan. Och fråga inte om hon äter det på pannkakor, för hon tycker inte pannkakor överhuvudtaget. Jag gillar henne också för att hon är sig själv. Det är så få personer som är det nuförtiden. och eftersom hon alltid är det, så är jag alltid det också, i hennes närhet. Alltså alla grejer vi haft för oss. Sen vi blev såkallade "Asgrymma polare" så har hon gått från hur blond som helst, till svarthårig. Jag har gått från jättelångt hår, till dreads. Och vi båda mår nog mycket bättre, och jag tror att vi börjar hitta oss själva båda 2, tack vare varandra. 
Och själva grejen är den, att jag vill dela mitt liv med henne. Jag vill att hon ska veta allt om mig och att hon ska kunna dela med sig av hennes liv till mig. Vilket hon kan. För allt hon säger stannar inuti mig. Åh, jag vill bara att hon ska vara här nu. Typ dricka te som vi alltid gör. Jag vill bara med henne hela tiden, fast det kan jag ju inte. Men jag vill att hon ska vara med mig hela tiden. ååååååh, tänk att jag fått lyckan att ha henne. Det betyder fett mycket.  
Jennu, minns du den gången när vi sprang till ica maxi på kvällen ? skorna som var kvar vid busshållplatsen och mina fötter som blödde ner hela icamaxi.
Eller den gången när vi följde efter folk i stan ?
åååh, Taizé.. det var det bästa av allt.
Jennu, jag älskar dig. Det gör jag verkligen syrran !
 

Av Felicia * - 1 oktober 2011 18:45

Asså ärligt talat. Som om inte jag har varit ASDUKTIG idag ? 
Jag har rensat ur hela garderoben, packat upp de nya sakerna som jag och mamma köpte igår på ullared. En hel sopsäck med kläder ligger nu för skänkning. asgrymt. Jag har plockat mina ögonbryn med, och för en gångs skulle så blev de faktiskt bra !
Ah, sen så har jag väl inte gjort  så mycket mera, men ändå. Jag är stolt  


This is my life  

   
 '

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards