feliciasmakeup

Alla inlägg under januari 2012

Av Felicia * - 17 januari 2012 06:59

Hej på er. Jag vet, dåligt av mig att inte blogga igår. Men jag kom hem rätt sent, så jag orkade inte starta datorn och grejer. 
Igår efter skolan så hängde jag med min fina vän Mike hem. Måste säga att dom hade världens mysigaste hus. Kul också att han är så lång att han måste ducka för att gå in i sitt rum. jag duckade också, mest för att låtsas att jag var längre än vad jag egentligen är. Haha, önsketänkande. Vi gjorde egentligen inte så mycket. Vi var ute i typ två timmar och gick med lilla Kasper, hans hund. Så jag fick se typ halva fritlsa. Jättefint. Sen så satt vi mest och pratade massa skit. Typ skrattade åt konstiga saker och inspekterade hans rum. Som förövrigt nog var det finaste jag sett i hela mitt liv. Vi kollade på massa foton också, jättekul !

Idag har jag sovmorgon, så jag sitter hemma hos Millan. Hon ska ändå dra snart, då ska jag sova. Hihi. Hajdooo :)

 En ganska gammal, men grymt söt bild på Majkie, som jag kallar honom ibland. 
 
   

Av Felicia * - 15 januari 2012 20:19

Hallojsan. 
Idag blev jag väckt tiiiiidigt av min familj. Det gjorde inte så mycket med tanke på att dom också hade fixat frukost. Hade egentligen tänkt att vara med Hannes idag, men det blev inte så ändå. Tyvärr. Han hade nog kul ändå. Sen tänkte jag varit med Mike, men den jäveln skulle plugga. Mes som han är. Nej, men ska nog vara med honom imorgon istället. Blir bra.
Istället åkte jag med min family till Göteborg för att kolla på fotboll. Jag kan inte påpeka att min storebrors lag var bäst. Men dom kämpade på iallafall. Jag och Linnéa satt mest ointresserade och kollade på våra mobiler var och varannan sekund. Och vi skrattade åt folk med rolig dialekt och sånt. Sånt som man gör i brist på annat lixom. 

Nu ska jag gå och spela lite gitarr och mysa på mitt väldigt ostädade rum. Ciao

 
 

Av Felicia * - 14 januari 2012 17:19

Nu kan det bli bra igen. Det kan faktiskt bli det. Jag tänker inte säga än vad det kan vara. Men det kan bli bättre än alla förväntningar i världen.


Igår åkte jag och Jennu hem till henne och chillade massor. Vi drack te, åt mat och spelade gitarr. Vi skulle kollat film också, men istället blev det timtals med datanördande. Men vad gör det ?
Vi har kommit på en ganska smart idé. Som ni inte får veta. Inte än iallafall. Bästa idén i världshistorien. Wiiiih !
Jag måste också säga att jag är jättestolt över Jennu. Både över att hon är min bästa vän och över hur duktig hon är. Hon är så fantastisk på gitarr och på att sjunga. Hon har utvecklats som jag vet inte vad. Åh, min fina


Sen jag kom hem så har jag suttit vid datorn och fixat iordning bilder. Raderat onödig skit och lagt allt i mappar. Känns bra såhär efteråt !
Resten av kvällen ska jag och min lilla familj kolla på gladiatorerna och äta mumsiga saker.  


Min snuttigitarr, I can't more than love it.
 


Av Felicia * - 12 januari 2012 19:31

Tja på er. Vad säger ni om regnet? Själv tycker jag bara att det väldigt jobbigt. Jag sov längre än vad jag skulle idag. Som tur var kom min storebror in och väckte mig. Jag klädde iprincip bara på mig innan jag stack till bussen. När jag kom utanför dörren så insåg jag hur kallt det var. Blött, mörkt och kallt. Det var hemskt. Som om det var taget ur en film. Bussen var ganska mycket försenad, vilket gjorde att när jag väl gick på så var jag dränkt. Bokstavligt dränkt. Det fanns ingen plats att sitta på, som vanligt. Så jag stog upp nästan hela vägen in till stan. Vilket tog ungefär 20 minuter. När jag stog på bussen och kände att denna dagen började sämst, så undrade jag varför musiken i mina hörlurar slutade låta. Jag plockade upp mobilen ur innefickan och insåg att det inte gick att trycka på min mobil, den var sönder. Det hade regnat så mycket att hörlurarna hade börjat glappa så man hörde inte musiken. Väl i skolan så insåg jag att första lektionen kommer bli ett helvete. Jag ska redovisa. Muntligt. Förvånadsvärt så gick det faktiskt ganska bra. Det var dock inte inför hela klassen, så jag var inte så orolig ändå. Men ja, ni förstår ju själva hur jag mådde där. På morgonen. Jag sov nästan hela engelskan också. Min lärare frågade om jag inte hade sovit på natten. Fast det hade jag ju faktiskt gjort. 

När vi hade slutat så gick jag till södra. Där träffade jag folk från alla kanter. Kul faktiskt. Jennu, fin som hon var, kom dit också. Jag åkte hem till Millan, där vi åt makaroner och köttbullar. Det var verkligen höjdpunkten av dagen. Köttbullar


Imorgon i skolan så ska vi ha den nya kursen hantverksteknik 1. Det ska väl bli helt okej, antar jag. 
Efter skolan kommer det dock bli jävligt awesome. Drar nämnligen med direkt hem till Jennu. Jag har inte varit med henne sen innan lovet. Det är typ 500000 år sen. Vi ska ha lite myskväll, chilla i världens mysigaste kläder, kolla på film och bara vara. Sådär som man kan göra med henne.  
 

 

Av Felicia * - 11 januari 2012 18:48

Tänkte bara berätta för er att ni nu kan kika in mig på www.weheartit.com/Meandmydreads. Där kommer det att finnas massor med fina bilder som jag tycker ger mig inspiration. Det kommer att vara mycket bilder på dreads, snygga uppsättningar och bara massor med härligheter. Ni borde kika in så förstår ni mera !

Ett litet smakprov : 

   

Av Felicia * - 11 januari 2012 16:32

Tjobre folket. 

Idag hade jag sovmorgon, Igen. Började 10.10 så det var ändå rätt lugnt. Fick även idag åka in med 08.55 bussen. Men ja, det var bara typ en timme att vänta idag. Det var sjukt svårt att komma upp ur sängen kände jag. Blev väckt av min lilla katt Tiger vid 06.40, så han kom in och la sig vid min fötter och sov lite tills jag skulle gå upp vid åtta :)
Jag känner att jag lixom tvingar på er alla dessa tider med bussar och grejer. Men ja, ni får stå ut. Med tanke på att det är typ det enda som händer just nu.

Jag slutade vid kvart över ett idag typ. Skitjobbigt. Med ännu en gång tanke på att det inte går någon buss hem till mig förrän halv 4. Så jag gick runt i stan, desperat letande efter någon som hade slutat. Tyvärr så var detta tydligen en sån dag då halva Borås skulle sluta 15.40 !
Hungrig, kall och trött gick jag och satte på mig på resecentrum, detta i hopp om att någon skulle kunna rädda mig. Då när jag sitter där och pratar i telefon, så kommer Millan framspringande och säger att jag kan dra med henne hem tills hon ska dra och träna vid 4. Då blev jag glad. Så jag åkte hem till Millan och åt massa mackor och sånt. Lina var där också, jättemysigt. Sen stog jag ensam vid en öde busshållsplats i väntan på en skitsen buss. Ungefär så har min dag varit änsålänge.  

Några av bilderna jag tog i Motala. Älskade, finaste djur 
   

Av Felicia * - 10 januari 2012 20:22

Ey, yo bro.
Vi fick som tur var sluta lite tidigare än klockan fem idag. Tror att vi fick gå ungefär runt 16.20, så det var ju ändå okej. Med tanke på den väldigt äckliga skolmaten som vi hade idag, så fick jag klara mig på en massa sallad. När jag kom hem var jag trött och jag nästan dog av hunger. Käkade lite varma mackor och så. Det var gott. 
Funderade faktiskt på att dra ut och springa en runda, men jag insåg att det var så mörkt och snöigt. Så jag fortsätter med det sen när det iallafall inte är snö. 
Jag har ju godisförbud också, som jag ska ha tills nästa nyårsafton. Än så länge har jag klarat mig fint, inte ens varit sugen på godis faktiskt. Så det känns jättebra att jag bestämde så.  


Vi fick reda på idag i skolan att vi de närmaste veckorna ska göra ett arbete. Och jag är faktiskt ganska taggad. Först ska vi formulera frågar som vi ska använda i en intervju. Vi ska sedan intervjua någon som jobbar inom vårat yrke. Det kan vara en frisörsalong, en makeup salong eller ett spa. Något i den stilen iallafall. Jag har redan börjat fundera på vad jag ska fråga och hur jag ska lägga upp mitt arbete. Nästan tillochmed bestämt vart jag ska ringa och fråga om dom vill bli intervjuade. Man får antingen göra det över telefon, eller gå dit och göra det öga mot öga. Jag tror att jag tar det i verkligheten, mest för att själv träna på det. Hur man ska vara och så. Ja, ni fattar själva. Iallafall, när vi har intervjuat och har tillräckligt med "grunder" så ska vi göra ett skriftligt arbete. Vi har fått en mall som vi ska göra det efter och ja, det ska bli jättekul. Kändes som om jag var den enda som var taggad på att få göra detta.. Men det är nog mest för att jag är så trött på att plugga de tråkiga kärnämnena.  

Och på tal om något helt annat så har jag  funderat på detta med att skaffa en användare på tumblr. Men det funkar inte. Jag har frågat varenda jävel på facebook och som jag känner. De som jag vet har det alltså. Men ingen fattar varför det blir fel hela tiden. Jag vet inte heller, jättetråkigt faktiskt. Så om någon är värsta pro på det, så hjälp mig gärna !

Nu ska jag inte tjöta hål på era öron mera. Hoppas ni får en mysig kväll såhär i det kalla vädret !
 


Av Felicia * - 10 januari 2012 09:36

Hej på er där ute i snön. (Om ingen läser typ från något varmt land) :o
Idag har jag egentligen sovmorgon. Ända till klockan 10.50 faktiskt. Kul för mig att jag då var tvungen att gå upp klockan 08.00, nej.. inte kul alls faktiskt. Kom till skolan vid typ 09.20, men ja.. så äre. Så går det när man inte kan tvinga sina föräldrar att flytta till stan.
Idag slutar vi tydligen klockan 17.00. Jag kan väl inte påstå att jag är den mest taggade personen i världen på det. Det innebär att jag är hemma runt klockan 18.00. Blö. OCH det är snö. Det förstör ännu mera. Hatar snö.

Men ja, nu ska vi inte vara sura. Pft.

Jag saknar dig mitt fina hjärta. Jag saknar våra gamla tider
 

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards