feliciasmakeup

Alla inlägg under februari 2012

Av Felicia * - 8 februari 2012 20:28

Jag måste bara skicka en liten hälsning till min bästa vän och syster. Mitt lilla hjärta ligger nämnligen hemma och är jättesjuk. Med tanke på att hon varit sjuk typ hela veckan, behövt knarka tabletter som är GULA (Hon hatar gula saker) och har feber och så.. så vill jag bara säga att jag saknar dig. Jag kommer nog hem till dig imorgon och tar med mig cheeseburgare och cola till dig. BARA för att jag tycker om dig så himla mycket! 
All min kärlek till dig  ♥

   

Av Felicia * - 8 februari 2012 16:00

Haj på er !

Idag vaknade jag typ vid 07.00 trots att jag var ledig. Fett jobbigt. Eftersom jag inte kunde sova så blev det en ganska lång dag. Jag skulle ju egentligen åkt in till stan vid 3, men jag tog bussen klockan ett istället. Satt med Mike och några andra människor i hans skola, det var ganska mysigt. Eftersom dom inte hade någon riktigt skoldag så chillade vi mest. Typ som man brukar göra. ASGÖTT  ♥

 
Nu ska jag och Majkie bara typ  chilla, käka nudlar & kanske spela tv-spel. 

   

Av Felicia * - 7 februari 2012 18:52

Tja !
Nu bloggar jag äntligen från min nya datooooor. Den är så fin och bra. Min älskling. Min sötnos. Mitt allt !


Haha, nä.. men let's be serious. Min dag har väl varit helt okej. Har haft lite huvudvärk och grejer men det är sånt man får leva med. Lunchen gick åt till att ha lite pepp-talk  med min awesome polare Majkie. Kändes gött att någon kom och räddade mig mitt i mattematik provens botten, ungefär. 


Imorgon är jag ledig hela dagen, vilket kommer att vara så sjukt skönt. Vid 3 ska jag åka in och möta Mike i stan, eftersom han inte vågar åka buss hem till mig ensam. Jävla mes. haha ! 


Nu ska jag bara mysa framför min dator. Och beundra den. Och kika på den. Sötgrisen !


   

Av Felicia * - 6 februari 2012 10:10

Tja på er !


Ja.. ni kanske vill veta vad jag har gjort den senaste tiden.


I fredags så var jag med Julia. Det var nog riktigt bra för oss tror jag. Vi sprang runt lite i stan först och sen drog vi hem till henne. Vi åt mat, glass och frukt. Det var faktiskt väldigt gott. Sen satt vi på hennes rum och snackade om våra dreads och gav varandra massa tips typ. Nu i veckan ska vi förmodligen dra till göteborg tillsammans för att fixa dom på salong safari. Jag ska äntligen köpa massa f ina träpärlor som jag har letat så himla mycket efter. Jag längtar nu !
Sen så sprang vi iallafall till bussen och vi hann precis med den. Vi skulle dra ner till fotbollsträningen och säga hej till tjejerna. Dumle tvingade på mig ett jävla kontrakt, bara för att gör det lite extra svårt för mig.
Jag har nog inte skrivit det här, men jag har iallafall slutat att spela fotboll. Det känns jävligt tråkigt varje gång som jag åker förbi en fotbollsplan, men jag kände iallafall att det var det rätta att göra.
Men ah, tack iallafall för den grymma dagen Jullis !


I lördags så åkte jag, mamma och pappa till fritsla för att köpa en nalle. Vi fick tag i en jättesött litet gosedjur till lilla Casper. Sen drog vi till mediamarkt och elgiganten för att leta efter en dator till mig. Vi lyckades rycka tag i snubbe som jobbade där, som var hur grym som helst. Han hjälpte mig att fixa en grym dator och jag tror att den kommer funka asbra. Det blev en acer aspire typ. Jag hade redan funderat på den innan, eftersom en kille vid namn Tobias viskade i mitt öra att det skulle passa bra. Så nu ska jag betala av den jävligt länge. och eftersom den kostade 6300 :- så lär jag vara fett pank nu. Tråkigt nog så har mamma dock sagt upp vårat internet hemma, vilket förklarar den dåliga uppdateringen här på bloggen. Snart har vi fixat nytt och då är jag back on track !


Igår så gjorde jag verkligen ingenting. Jag satt hemma och tyckte synd om mig själv ungefär. Hade huvudvärk och grejer. Så ya, det var ju inte så trevligt.
Hai på er


Gammal bild, weeeeeeeeeeeey !
 

Av Felicia * - 2 februari 2012 07:09

Hej på er alla godisbitar.


Igår så hade vi bad i skolan på idrotten. För att erkänna så verkligen HATAR jag bad. Jag hatar att simma, jag hatar att livrädda, jag hatar att ens sätta i foten i vattnet. Trots min fobi till vatten så lyckades jag ändå att simma de 10 längder, varav 2 av dom på rygg. Och det verkligen bästa av allt är (vilket är lite pinsamt) att jag har ALDRIG förut kunna simma ryggsim  utan att sjunka till botten. Så ja, efter den idrottslektionen var jag så stolt över mig själv. Och över Amanda som hämtade värsta dockan och grejer !
Efter att vi hade gjort oss klara efter badet så gick vi till den dära glasögon-grejen igen, där vi skulle beställa gladögon typ. Och när vi väl kom dit så gick det inte att göra det, så vi gick till subway istället. Jag hatar subway & KOMMER ALLTID att göra det. Sen åkte iallafall Amanda och hennes pojke hem med bussen och jag stannade i stan för att vänta på "KennuKennuKennu".   


Så efter exakt 7 minuter av köldskador och nästintill döden pga kylan så kom Jennu och Kalle gåendes. Det var skönt. För då tvingade Jennu in oss på donken och där var det varmt och skönt. Efter det så hängde jag med Jennu hem och vi satt och myste i hennes rum. Vi har nu märkt att vi har typ fått problem med att prata. Båda stammar hela tiden och säger ofullständiga meningar, blandar ihop olika ord och kommer på egna. Ungefär. Det är hur kul som helst när man hör, eftersom det låter så oväntat. Haha.


När jag kom hem så drack jag varm oboy, bara för att jag höll på att frysa ihjäl. Sen insåg jag att jag började svettas så jag drack kallt vatten. Jag har haft huvudvärk hela veckan och mått typ skit. Och igår märkte jag att jag hade feber. Vet inte om jag har det idag med, men det känns ungefär så. Men yaya, det finns krig i världen så palla klaga (y)


Måste också passa på att säga grattis till Hannes idag också. För den lilla filuren fyller faktiskt år idag. Så hans dag går väl mest ut på att packa upp och göra iordning i lägenheten som han nu har flyttat till. Klantig som han är så råkade han skära sig på en spegel som han olyckligtvis hade gjort sönder igår. Så ja, det var ju inte så nice. Men ja, grattis till världens bästa 24-åring iallafall ! ♥


Hittade en snutte bild på www.weheartit.com, söööööööt!
 

Av Felicia * - 1 februari 2012 10:00

Weeeeeeey, idag flyttar världens bästa pojk till Borås. ÄNTLIGEN !
Detta gör att jag kommer att ha världens bästa sommar, för vi kommer kunna träffas mycket mer än om han hade bott kvar i gislaved. Ni fattar inte hur glad jag är !
Min skejtgrabb ♥

    

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards