feliciasmakeup

Alla inlägg under april 2012

Av Felicia * - 25 april 2012 09:25

Hejpåer.

Idag har jag egentligen sovmorgon till klockan 11.00, då vi ska gymma på onyx. Men som ni vet så går min buss klockan 09.00 så jag får helt enkelt dega i skolan tills jag börjar. Jag måste dock dra ner till södra och fixa ett nytt fritidskort. Wey !

Efter idrotten har jag material och miljö, där vi håller på med ett självständigt arbete. & runt klockan 2 någongång så ska jag göra omprov i matte. TAGGA. Eller något sånt.
Efter skolan drar jag iallafall hem till Mike och busar. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men förmodligen blir det någon promenad någonstans - eller kanske kolla på film. Jag har ingen aniiiiing faktiskt. Det enda jag vet är att det kommer bli AWESOME !


Nu håller jag på att nysa. Fan.'


 

Av Felicia * - 24 april 2012 20:18

Idag är det ingen vanlig dag - för idag är det Zaras födelsedag !

Idag är det den 24 april 2012, vilket innebär att det är min bästa kompis födelsedag. Det innebär också att det idag är EXAKT ett år sen jag & hon var i London tillsammans. Bara jag & hon. Vi hälsade på en som bor där, & vi träffade hennes farmor och hennes pappa. Känslan när vi två, hand i hand, gick runt hörnet på flygplatsen var.. amazing. (Som Danny skulle sjunga). Jag minns också alla vakter och personal som kollade på våra pass och såg att det var din födelsedag. Du var så stolt att det på ditt papper stog "adult". Vilket innebar att jag och du fick åka helt ensamma till ett främmande land. Att vi inte var två små ungar som skulle springa runt någonstans och inte visste vad vi gjorde. Dock måste jag tillägga, att trots att det stog adult på ditt papper, så lyckades vi ändå springa runt som två yra höns åt varsitt håll. Vi shoppade så mycket att det gav oss övervikt i väskorna. Vi åt också dessa galet goda godisarna, för det var ju trots allt påsk. & den lilla söta killen som somnade på min axel på flyget hem, jag vågade inte ens röra mig. Och hans pappa frågade om det var okej. Självklart var det det !

& när vi väl insåg att vi skulle åka hem. Så visste vi inte hur vi skulle göra för att inte behöva betala all denna extravikt som vi lyckats packa med oss. Vi fick helt enkelt klä på oss lager med byxor, tröjor, strumpor och smycken. Jag tror att vi allt som allt hade 4 par byxor på oss. Och HERREGUD vad vi svettades. Men ja, det gäller att vara taktisk ! 


Jag vill bara avsluta med att säga grattis till min riktigt söta vän. Grattis gånger 151210 på din födelsedag, och snart ska du få en riktigt mysig dag med mig. Mig ÄLSKAR dig !


       

Av Felicia * - 23 april 2012 19:23

Hum.. smart som jag var imorse på vägen till skolan så GLÖMDE jag av att titta efter röda bilar. Hur kunde jag ens MED att glömma det? Usch på mig !

Iallafall,
dagen blev bra ändå. På lunchen träffade jag på Majkie, som jag verkligen inte har varit med på åratal. Båda har så mycket att göra hela tiden, så vi hinner inte ses. Vi har dock LOVAT varandra att ses på torsdag. & roligt nog längtar jag till det. Bara för att han är fan helt jävla awesome


För en stund sen så kände jag mig helt plötsligt väldigt kreativ. Så jag tog tag i sminkpenslarna och började göra en make. Det slutade.. såhär. 

 

Av Felicia * - 23 april 2012 07:14

Jag steg precis innanför dörren efter att ha tagit en härlig morgonpromenad med min storebror. Jag är redan pigg & glad, vilket förhoppningsvis innebär att det blir en bra dag. Om jag bara ser 5 röda bilar på vägen in till skolan så kommer det att bli en super super bra dag. Så är det faktiskt. Hoppas att det blir så - för då finns det ingen chans i världen att någonting kan göra dagen dålig. 


 

Av Felicia * - 22 april 2012 21:16

Kollat på fotboll i spöregn. Är förmodligen dö-förkyld imorgon. Men mysigt var det. Vad som just nu förgyller min tid är tanken på min bästa vän & denna fina piano låten. Man skulle nästan kunna kalla den för våran låt. 


Av Felicia * - 22 april 2012 10:04

Jag och min storasyster hade en skitmysig kväll igår. Vi drack te & käkade popcorn. Vi satt hela kvällen och snackade om allt mellan himmel och jord. Sedan gick vi och lade oss och myste med två söta vovvsingar. Det tog inte lång tid innan vi somnade som stockar båda två. 

Om en stund ska jag ta tag i att städa lite på mitt rum (vilket ser ut som ett bombnedslag just nu).  Efter det ska jag försöka att få i mig lite frukost, om det nu går villsäga. Senare idag ska jag ta mig en promenad upp till Millan för att sedan gå och kolla på fotbollsmatch. Det kommer att bli mysigt, fast jag vet dock inte riktigt vilket lag jag hejar på. Det är ju trots allt mitt gamla lag mot min bästa kompis lag. Hoppas att det blir oavgjort, hehe


Jag har fått en del frågor på hur jag mår nu förtiden. Och jag samlar allting här så att det inte bara blir massa småpladder hela tiden. Jag mår bättre för varje dag som går. Det är dock lite problem i mitt liv som gör att jag kanske inte är mitt glada jag varje sekund. Vissa dagar är svårare än andra. Jag hoppas att Han nu har förstått att han fortfarande kan ha mig i sitt liv, om han bara vill. Att jag kommer att ställa upp, hur jobbigt och svårt det än kommer vara att kolla honom i ögonen. Att vara nära honom men inte tillräckligt nära. Jag mår helt enkelt bättre & bättre. Oftast


Förbereder för promenad !

   

Av Felicia * - 21 april 2012 13:28

Somnade sent inatt, vaknade ganska tidigt & än så länge har det hänt väldigt mycket saker. Fastän klockan bara är halv 2. Vi har sprungit, följt en å så långt den gick, suttit på en kyrkogård, ätit & blivit attackerade av hundar. Även om det hände för ungefär 2 timmar sen så kan jag inte sluta att skaka. & stackars Millan som är LIVRÄDD för hundar. Där kommer det en amstaff springade mot oss och hoppar upp på mig och skäller. Som tur var kom den inte förbi mig, så Millan fick den inte på sig iallafall. Älskling  

Nu ska jag återgå till att klinga lite på min gitarr. Det är så mysigt. Och glöm inte att ni kan följa mig på instagram, "feliciaelinida" är namnet.  


Igår var jag lite finurlig och gjorde ett eget halsband. Jag tyckte faktiskt om det. Lite charmigt på något sätt. 

 


Av Felicia * - 20 april 2012 20:59

Alltså.. jag sitter här och tänker på hur köttbullar har gjort en stor skillnad i mitt liv. Lixom.. en hel dag kan gå och det enda jag tänker på är att när jag kommer hem ska jag äta en tallrik med köttbullar. Eller ett par köttbullar på mackan, eller bara en köttbulle i handen. Är det inte sjukt? Jag är alldeless galen i det. Och det värsta är att jag snackar om det hela tiden. Stackars mina polare som får lyssna på mig när jag varannan sekund pratar om hur gott det är. Om alla olika sorter, om att jag gillar mammascans bättre än hemgjorda. Ja, om det är något jag lever så är det fanimej köttbullar. Så om någon undrar varför jag är så rund, så beror det på mitt köttbulle-beroende. Jag borde gå i terapi. Kan man det


"-Hej, jag har ett beroende som är väldigt påfrestande".

"-Jaha, kan du berätta om detta så att vi kan prata om det?"

"-Jo, det är så att jag är galen i köttbullar. Det börjar gå överstyr."


"-Oj, vi får helt enkelt prata om detta. Vi måste reda ut varför det har blivit såhär & hur du kan sluta. Detta är ett väldigt annorlunda men extremt viktigt fall."


Nej, alltså förlåt. Jag är rätt sjuk ibland. Men ja, detta är vad jag sitter och funderar på iallafall. Det är konstigt att jag ens har kompisar, så som jag beter mig. Haha. 


 


 

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards