feliciasmakeup

Alla inlägg under april 2012

Av Felicia * - 15 april 2012 14:51

Hejsan på er. 


Ni får ursäkta mig denna otroligt dåliga uppdateringen. Igår försökte jag att blogga men då lade internet ner och det blev kaos av allt ungefär. 


Iallafall, i helgen har jag varit med Klint, vilket ni alla säkert har hört typ 13216515 gånger. Vi har haft det hur jävla nice som helst. Gårkvällen var galet flummig. Den handlade mest om fina visor och filmkollande. Vi somnade vid halv 6 imorse, så jag kan väl inte annat än att erkänna hur trött jag är. 

Annars har helgen gått ut på promenader, gitarrspelande, musik, film, röd fanta, mat & godis. & NEJ - jag åt inget godis. Duktig som jag är

Alltså, jag måste bara säga att jag har en himla grym vän. Jag tror inte ens att någon kan fatta hur grym han är, faktiskt. Jag typ dör. 40 gånger om. Nu har jag fått lite ny energi till att klara av resten av tiden tills vi kommer att ses igen. Jag har fått massa hjälp med att plugga matte också, så nu kommer jag lätt att få MVG ! (Eller kanske G iallafall). Hehe.

Du har nu fått mig att nå toppen, efter att för bara några dagar sen legat längst nere på skalan. Jag vet inte hur du gör, jag vet inte hur du lyckas - men du får mig verkligen att insé vad jag lever för här i livet. Nu ska jag ta tag i mitt, jag ska ha så kul jag bara kan och jag ska njuta av tiden. Varje dag ska jag tänka på vad du har sagt. När jag sitter på omprovet ska jag tänka på vad du har sagt. På hur du visade mig att man skriver upp en funktion, för jag klarar ju det. Jag kan ju faktiskt. & otroligt nog är det du som har fått mig att fatta det. Du äger. Glöm aldrig det. 


 


Du är la go !


 


H3h3h3h3.


 
 

Av Felicia * - 12 april 2012 20:03

NEJ, nu har jag fan försökt att blogga två gånger idag, vad som båda gångerna har hänt är att det har försvunnit. & vet ni vad ? - Jag ger upp

Kortfattat : Jag sitter här med Klint och är förväntasfull över vad helgen kommer att ge, kommer att bli AWESOME. Om jag får säga det själv. 
   

Av Felicia * - 12 april 2012 16:55

Det har varit en fin dag idag. Sov dåligt, som vanligt. Vaknade tidigt, som vanligt. Men om jag ska vara ärlig så gjorde det ingenting - med tanke på att det var hemma hos min fina vän. Fick frukost på sängen & en lugn väckning. Så himla skönt. Så glad över att slippa att somna och vakna helt ensam varje dag. 
Iallafall, tråkig info. Vi fixade till oss (jag var så dålig att jag gick med gårdagens smink), sen drog vi in till stan. Vi åt glass, drack energidricka och mest strosade runt. Millan inhandlade ett par nya byxor, och jag klagade över att jag inte hade några pengar. 
Millans bror tvingade in oss på donken med, så där satt vi en stund och mest njöt av tiden. & åt handburgare såklart !

 




      

Av Felicia * - 11 april 2012 23:10

Jag har för första gången idag sett på "big brother". Jag fattade inte så jättemycket, det var mycket namn hit och dit. Anledningen till att jag inte tittat förut är att enligt mig är detta ett stort, äckligt jävla skitprogram. Sorry alla älskare av bb, men nu är det faktiskt så. Jag har inte direkt ändrat min åsikt, kan man väl inte säga. Men man blir ju självklart lite nyfiken på vad nästa program ska handla om. Det är dock jävligt mesigt med alla dessa bråk och uppgjorda saker. Tycker jag. 


Det har varit en händelserik dag med sönderslagna lampor, utspillda drickor och samtal från folk som inte gjort en så glad. Det har också varit samtal från folk som gjort en glad. Tack

Vill bara passa på att säga, att ska man inte säga som det är till någon - så borde man ligga lite lågt och inte dela hela sitt liv på facebook.  

   

Av Felicia * - 11 april 2012 17:18

Sitter hemma hos Millan. Hon har tvingat i mig massa mackor. Nu är hon i full gång med att baka kakor till mig också. Söt hon är. Tvingar i mig massa mat. Ska bli skönt. Är hungrig, faktiskt. Världens sötaste lilla tjej är här också, vid namn Livia. Hon sjunger som bara den, tillsammans med Ulrik Munther och Loreen. Jag ska sova här inatt & det ska bli så skönt. Då kanske jag slipper att drömma massa mardrömmar. Det hoppas jag iallafall att jag slipper. Ska inte träna idag heller, konstigt nog. Bara äta, äta & äta. Lär må dåligt imorgon, men jag bryr mig faktiskt inte om det. 


Jag har så fina polare, seriöst. Jag är så glad över alla jag har. Alla som finns hos mig. Varje dag. Tack. & förlåt mig, för att jag endast ställer till med problem. 

 

Av Felicia * - 11 april 2012 12:54

Igår bestämde jag mig för att radera alla bilder på min facebook, och det gjorde jag. Nu i efterhand känns det faktiskt jävligt gött. Jag menar - varför ha massa bilder som jag ändå kollar på varje dag och tänker på vad som är fel med dem ? Orkade inte längre. Från och med nu ska jag bara lägga upp de bilder som jag själv tycker om. Som jag själv faktiskt kan tänka bra saker om. Så ska jag börja göra nu. På facebook alltså. Här kommer det att ligga en del bilder som är kaos. Mest för att jag aldrig är inne på min egen blogg och kollar på bilderna, haha. 

Ni får också ursäkta mitt dåliga humör. Känner bara att.. nej. Jag känner ingenting. Är helt tom på känslor. Och tankar. Vill helst av allt sitta ute på en sten i detta ösregn. Med någon fin människa. Eller kanske helt ensam. Med musik i öronen. Det vore skönt. 

Igår sa en pojke till mig "
Sluta redigera bort dina fräknar, jag har aldrig sett någon passa så bra i det förut." Nu gjorde jag det ändå, och det kommer jag fortsätta att göra. Faktiskt. 

Fejksmile också. Win. 

 


Av Felicia * - 10 april 2012 21:15

Vill bara att någon ska komma hit & rädda mig från mig själv. Från mina egna tankar. Från mina egna åsikter. Från mitt egna extrema tränings-tvång. Från mig själv, helt enkelt. Jag kan inte rädda mig själv, för jag bara fortsätter ändå. Nu ska jag fortsätta plugga, för jag måste. Måste, måste, måste. Hatar att vara ensam. Jag är ensam. Även när jag är med någon. Jag är alltid ensam. Hur som helst så är jag alltid ensam tillslut. Varje kväll finns bara jag. Hemska jag. Vill inte ha dreads längre, tycker inte att det är fint. Vill bli av med dom. Vill bli av med mina fräknar. Vill bli av med min fula kropp. Min tjocka mage. Mina stora lår. Mina stora fötter. Min äckliga Zlatan-näsa. Mina fula händer. Mina korta naglar. Hemska mig. Vill bli bra. En fin människa. En smart person. Vill bli duktig i skolan & kunna få höga betyg. Vill hjälpa alla mina polare som behöver hjälp. Vill inte vara den som mina kompisar drar sig ifrån när de mår dåligt. Jag vill att de ska ringa mig och säga "nu kommer du hit, för jag behöver någon". Så är det. Vissa gör det. Vissa inte. Känner mig dålig. Sämst. Hatar mig. Mest av allt. 

 

Av Felicia * - 10 april 2012 18:16

Idag har jag haft ett helvtete med mitt internet. Jag försökte först att fixa det själv, för jag tänkte att det bara var någon skit grej. Självklart ville inte det funka så jag tog mig friheten att ringa till kundservice. Där satt jag i nästintill en timme och tjötade med någon söt tjej som försökte hjälpa mig. Tillslut fick hon ta till en kollega som tydligen var expert på bredband. Detta ville inte heller funka så hon sa åt mig att jag skulle åka till en tre-butik. Jag blev glad. (endast en del vet om varför, hehe). Med tanke på att killen där inne sa att det skulle ta en timme innan han kunnat fixa problemet så tog jag och mamma en sväng på stan, med bilen. haha. Efter det bestämde vi oss för att käka pizza. Det var gott. Dock fick vi nästan parkeringböter - TVÅ GÅNGER
Åkte förbi en fin flicka på vägen hem, hon var kädd i shorts trots att det spöregnade och var iskallt. Vill bara åka dit och ge henne värme och kakor. Istället ska jag tydligen sitta hemma ikväll, äta kakor ensam & plugga matte. Måste tänka, måste tänka, måste tänka. På dig. På mitt liv. På vad jag ska göra. Med mitt liv. Kan inte bestämma mig. Får panik. Blir trött. Måste sova. Eller vänta - träna först. MÅSTE TRÄNA. Sen sova.

 

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards