feliciasmakeup

Alla inlägg under april 2012

Av Felicia * - 9 april 2012 21:02

Dagen blev bra tillslut. Spenderat mestadels utav tiden hos Millan. Vi har kollat på film och käkat mat. Blivit arga på facebook-skämt och mest snackat ut om saker. Känns så skönt att få göra det ibland. I vanliga fall är det bara min gitarr som får höra hur jag mår. Som får lyssna på mina klagomål & på alla ord och meningar som byggs upp. Känns iallafall bra att ha fått snacka ut lite, så tack sötnos. 

Imorgon vet jag inte vad som händer riktigt, ska väl bara träna som vanligt. Om inte någon chomme ringer och vill ses, såklart. Hoppas på det, faktiskt. För jag är så äckligt trött på all jävla träning. Dock börjar ja mitt nya schema imorgon, då jag ska köra på riktigt. Ska ta bild och se förändringen om 2 månader. Hoppas på stor skillnad och mycket muskler. 

Nu ringde min pappi som snart kommer och hämtar mig, puss på er.


Är bara allmänt ledsen och deppig. Kul för mig.

 


Av Felicia * - 9 april 2012 14:21

...För att om vi var gifta så skulle jag kunna vara med dig varje dag. Bo tillsammans med dig och veta att varje dag jag kommer hem från skolan skulle du vara där. Vi skulle kunna äta fina middagar framför ett avsnitt med "vänner". Jag skulle ha en ring som visade att jag är din, och du skulle ha en som visade att du var min. Vi hade kunnat åka runt överallt, åka buss med hundar och sola vid viskan. Vi skulle alltid ha varandra, och aldrig växas ifrån. Det skulle krävas en skilsmässa och en hel del jobb för att inte vi skulle hålla ihop. Vilket aldrig hade hänt. & som aldrig kommer att hända. Just därför önskar jag att vi var gifta...


 

Av Felicia * - 9 april 2012 09:17

Ibland kan ett litet missförstånd bli en som en irriterande fluga. En sån dära som surrar precis vid örat en hel natt. Jag ville bara säga sorry. Nästa gång ska jag kolla upp hur det faktiskt ligger till. Det var allt

Igår låg jag ute nästan hela dagen, utan tröja och solade. Det var hur varmt som helst och jag tillochmed svettades. 
När jag då vaknar idag, ser jag bara massa SNÖ. SNÖSNÖSNÖ överallt. 
Blö på det. Hatar snö. Vill ha sommar & sol. Värme. Kärlek. TE, jag ska dricka te ! 
Idag ska jag plugga, träna & sova. Hela dagen lång. Tänker inte göra ett enda jävla skit. För det orkar jag inte. Vill typ.. somna och vakna en annan dag. Vore så fint.

Såhär såg det ut igår
   

& såhär ser det ut idag :
   

Av Felicia * - 8 april 2012 20:04

Jag har fortfarande inte riktigt kommit över detta med mina fräknar. Jag skrattar åt mig själv när jag kollar mig i spegeln, mest för att fräknar är ett väldigt roligt fenomen. Dem lixom.. bara finns där. Som små prickar. Hihi. 

Jag har precis sovit. & det var så jävla nice. Skulle egentligen åkt hem till en liten filur, men det får bli en annan dag på lovet. Jag har ju 8 dagar på mig att träffa alla de som jag lovat. Älskar lov. Nu ska jag fortsätta med min power-point. Den kommer att bli AWESOME !


Vovvisar 
            

Av Felicia * - 8 april 2012 14:09

Klockan är bara 14.00 & jag har redan hunnit med frukost, promenad, solande, mat och solande igen. Så himla bra. Kollade mig precis i spegeln och vad jag såg var ett gigantiskt monster (-.-). Haha, nej. Men jag insåg att jag hatar mina fräknar. De är överallt, i hela ansiktet. Över hela knäna, armarna och ryggen. Iochförsig kanske det är lite charmigt, på något sätt. Det tycker iallafall min bebi. Har jag fått höra. Det gjorde mig glad. Nu ska jag sola igen. Hoppas ni har det bra!


Passade på att redigera bort alla fräknar ! WEEEEEY, Win !
   

Av Felicia * - 7 april 2012 20:11

Jag har det väldigt bra här nere vid kusten. Äter jättegoda köttbullar och världens mest fantastiska kakor. Jag kollar ut över havet och hela dagen har det varit strålande sol. Helt underbart. Ikväll ska jag kolla på skräckfilm ute i friggeboden, där jag ska mysa sönder. Till filmen blir det nog lite cocacola och myskläder skulle jag kunna tro. 

Idag blev det ett par röda läppar och inramade ögon. Vad tycker ni om det ?

Själv älskar jag det faktiskt !
   

Av Felicia * - 7 april 2012 10:11

Alltså åååh, jag har så himla snälla föräldrar. Igår, på väg till varberg så stannade vi på karlssons för att köpa en blomma till  mormor. Väl där inne hittade jag två URSNYGGA typ halsdukar, som kommer att vara jättefina på mitt huvud i sommar. Som turbaner. Min mamma köpte båda två till mig, som påskpresent. & som pricken över i så hittade jag ett par gulliga skor också, som hon också köpte till mig. Så himla söt. Jag blev glad, för jag skulle ALDRIG haft råd med de grejerna själv. Så ja, jag ville bara dela med mig utav hur söta mina föräldrar var igår ^^

Nu ska jag fortsätta med min powerpoint-presentation till mitt muntliga framförande i nationella. Det blir faktiskt ganska fint ändå. Hoppas jag. 


Jag har dock glömt min kamera, så jag kan inte visa grejerna jag fick igår. Ni får se det när jag kommer hem på måndag istället. Plus att jag tog med mig min STOOOORA sminkbox från skolan hit, men det är ingen idé att göra en sminkning om jag ändå inte kan fota och visa. Blö på det.

 

 

Av Felicia * - 6 april 2012 13:55

Nu åker jag till Varberg för att hälsa på mina änlgar. De finaste i världen. De bästa och underbaraste personerna som finns. Jag ska ha det riktigt bra, dessa två dagar. Bättre än någonsin. Ska mysa sönder. Hoppas att ni har det bra, och jag blir glad för varenda liten kommentar jag får. Fortsätt med det, för det gör mig faktiskt lycklig när det står "ny kommentar", konstigt nog. 
Tack, allt fint folk. Hoppas att ni får en mysig påsk med mycket godis-ätande, för jag ska bara äta frukt. (a)
 

    

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards