feliciasmakeup

Alla inlägg under april 2012

Av Felicia * - 5 april 2012 21:35

Tänkte bara säga att jag ska gå & sova nu. Känner också för att bjuda på en bild som är.. som den är, helt enkelt
Observera också vilken galet äcklig hals jag har på denna väldigt skumma bilden. Tycker inte ni det? wah, blir rädd för mig själv. I'm a MONSTER
Ne, men förlåt. Sov gott fina människor.

   

Av Felicia * - 5 april 2012 19:25

Nu är det så att min pappa har tydligen köpt sig en helt egen Iphone. Han är så himla stolt, och han kan inte ens uttala "Iphone". Men jag är glad för att han är igång med detta som kallas nutidens elektronik, haha. 


Nu är det iallafall så att där fick han med ett fint märke. Detta innerbär att min föredetta acer-dator.. nu har blivit en APPLE-DATOR

Hope u like it, guys (a)


 

Av Felicia * - 5 april 2012 06:58

"Now and then I think of when we were togheter, like when you said you felt so happy you could die.

Told myself that you were right for me, but felt so lonley in you're company.

But that was love and it's an ache I still remember"

Det är just nu, (och några veckor tillbaka) den här låten jag försöker lära mig på gitarren. Än så länge går det sådär, med tanke på att jag bara kan verserna. När det väl kommer till refrängen så måste man använda sig utav ackordet F, vilket oftast låter som en döende kråka när jag ska  försöka spela det. Men jag får helt enkelt kämpa på utav bara den !


Idag ska vi ha påskmys i skolan, med tårta och grejer. Kommer ändå bli helt okej nice alltså. Har dock en GALEN träningsverk sedan igår, känns i hela benen. Mina ögon är alldeles sprängda, kan knappt titta. Mitt huvud gör också ont. Allt gör ont. Tillochmed min . Förlåt, jag ska sluta tjata om den jävla tå'n nu. Men ja, springturen igår borde antingen varit lite lugnare eller inte alls. 

Rääääääääääätt långt hår ändå
    

Av Felicia * - 4 april 2012 14:03

Titta vad jag fann i brevlådan för en stund sen. Känns så jävla gött att veta att jag har ett nytt sommarjobb nu. HÄRLIGT !

   

Av Felicia * - 4 april 2012 06:44

Idag blir det en chill-dag i skolan som kommer gå ut på att sälja tulpaner. Så om ni ser  några konstiga människor springa runt i stan med lite tulpaner, så tycker jag att ni ska lägga lite pengar på att köpa dom. Väldigt fina nu till påsk, hehe. 

Annars vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen. Den kan ju inte spenderas med högervanten, eftersom hon skulle ha någon knasig spaghetti-night i skolan. Låter faktiskt väldigt mysigt, ändå. Jaja, ska iallafall ta tag i att dra hem någon fin människa hit idag, så kan vi klinga lite på gitarren och så. Dricka lite te kanske. Eller varm oboy ! Yummi. 

Just nu sitter jag i soffan och kollar på camp rock 2,
haha. Kollade på ettan igår,  eftersom dom tydligen börjar när jag går upp & slutar när jag ska dra till bussen. Passar ju himla bra. Mes-Fille, that's my name. 
 
 

Av Felicia * - 3 april 2012 20:50

Min tå lever!!!!!!!!!!!! (nästan). Tror fortfarande att den är bruten. Grät imorse pga smärta i stortån. Nu ska jag pyssla om den en stund, linda in den med massa bandage :<


Annars har dagen varit helt okej, struntade i min såkallade sovmorgon och gick upp till extramatten istället. Där hade vi suddgummi-krig och andra roligheter. Resten av dagen flöt på och jag har faktiskt varit riktigt glad. Fått kommentarer om att jag såg ut som en riktigt artist och grejer. "du skulle kunna gå upp på scenen precis nu". Gulligt värre. Det hjälper att klä upp sig i shorta och fixa snyggt med korvarna i håret ibland ! 
Träffade lilla Millan och hade lite pepp-talk med henne också. Grymme.  

Här får ni en bild från när jag var sjuk, rätt snygg ändåva'

   

Av Felicia * - 3 april 2012 07:51

Alltså helt seriöst, jag tror att jag precis bröt min tå. Och jag skojjar inte. Den är fan helt jävla av. Ont som fan. JÄVLA TRAPPA.

   

Av Felicia * - 2 april 2012 19:46

"Vad är bland det värsta du vet?"


En av de värsta och jobbigaste sakerna jag vet - är att redovisa. Jag hatar att ställa mig inför en hel grupp, med mitt ihopvikta papper (ihopvikt endast för att man inte ska se hur mycket jag skakar), och känslan precis innan man börjar prata. Jag hatar att säga det första ordet, och jag hatar att min röst alltid låter så jävla darrig. Som om jag skulle börja gråta vilken sekund som helst. Jag har alltid en tendens att trycka ner mitt fejs i pappret, läsa direkt vad det står och glömma av att andas. Jag pratar så fort att inte ens ett flygplan kan flyga så fort. Jag blir också alltid ILLRÖD i mitt ansikte. Jag hatar att bli det. HATARHATARHATAR. Jag har läst en hel del om det, och jag har kommit fram till att det kan bero på mitt väldigt låga självförtroende. Jag jobbar på det varje dag, men det är inte lätt. Jag ska fortsätta att jobba på det också, för det är väldigt jobbigt att inte må bra i sig själv. 

Här är svaret till tjejen som frågade. Varsågod. Nu har jag öppnat mig en heeeel del, dax att mysa.

   

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards