feliciasmakeup

Alla inlägg under maj 2012

Av Felicia * - 8 maj 2012 19:53

Tjabbatjenahallåååå!


Nu på senare tid har jag fått en hel del frågor på varför jag tränar så mycket som jag gör. Jag är fortfarande ingen datorexpert så jag vet inte hur man printscreenar, förlåt för det


Iallafall, anledningen till att jag har börjat träna som jag gör - och för den delen, äta som jag gör. Är att jag har ett mål att bli VÄLTRÄNAD. En hel del verkar tro att jag har gjort detta för att gå ner i vikt men det är verkligen inte så det ligger till. Jag vill helt enkelt bara bli vältränad, inte endast för att vara snygg. Utan också för att lixom bara trivas i mig själv. Jag har snarare tänkt att gå upp ett par kilo i vikt. Det är ju så att muskler väger mer än vad fett gör. Så jag tränar väldigt ofta och försöker att hålla mig till en bra kost.

Mycket protein behövs för att kunna bygga muskler. Självklart ska man ha en mycket balanserad kost, för jag tror faktiskt inte på de som har olika dieter. Det finns ju de som säger att man bara ska äta fett, eller bara kolhydrater, eller bara dricka vatten. Eller bara äta äpplen.

Jag tror att man behöver en balanserad kost för att må bra. Efter att jag har tränat äter jag lite mer kolhydrater än vad jag kanske skulle gjort innan jag tränade. Jag försöker att alltid ha något grönt på tallriken, kanske en blandad sallad, eller en bit brocolli kan också funka bra.

Om ni vill ha mer tips så är det bara att ställa frågor, jag svarar på så mycket jag kan vetni !

                        

Av Felicia * - 7 maj 2012 21:25

Idag har jag varit duktig !
Jag har tränat & pluggat en hel del. Jag struntade i att bada för att det skulle ta så lång tid, istället tog jag mig en härlig dusch. Nu sitter jag här framför plugget igen. Denna gången får te och lite gurka göra min tid värdefull. Och gitarren såklart.

-JUST DET ! Jag har skrivit två låtar med. Eller jag håller på att skriva två låtar. En svensk & en engelsk. Den på engelska är lite bättre tror jag. Det beror nog framför allt på att texten är till en person som jag verkligen avgudar. Låten heter "I can break up with god", vilket faktiskt är riktigt passande till texten. Den svenska låten kommer förmodligen att få titeln "Regnbågens två blå färger". 

Ja. Det är vad jag håller på med. Imorgon ser jag fram emot en lång och jobbig dag. Muntlig redovsning och matte två lektioner i rad. Det är dock skönt att få skiten gjort, så är jag ju klar med det. SÅ NU TAGGAR VI IGEN

 

Av Felicia * - 7 maj 2012 18:13

En liten nalle skulle ut & gå. Solen den sken och himmelen var blå. Han ville gärna ta med sig en vän, så han gick och hämtade en.. domdomdom. Två små nallar skulle ut och gå. Solen den sken och himmelen var blå. Dem ville gärna ta med sig en vän. Så de gick och hämtade en.. domdomdom


Jag har precis käkat lite köttbullar. Vad annars menar jag ?

Nu sitter jag och myser i min lilla hörna i mitt hus. Jag spelar lite gitarr och ska plugga lite till ett muntligt framträdande i ett av stylist ämnerna imorgon. Jag struntar i om jag får mer än E, för jag läser från pappret ändå. Med tanke på att jag knappt börjat med uppgiften än. Lite senare hoppas jag på att få lite hjälp av Klint att plugga matte, för jag fattar INGENTING om vad de snackar om. Provet är redan nästa vecka och jag känner mig helt lost. Efter det ska jag köra ett träningspass för att sedan ta en lugnande bad. Jag måste vila lite, för jag är ju igång hela tiden verkligen. Det blir nog att somna tidigt ikväll tror jag. Det är faktiskt skönt ibland !

   

Av Felicia * - 6 maj 2012 11:09

Det finns många anledningar till att jag saknar honom. Inte endast för att han var min pojkvän. Jag saknar också att ha någon som är precis som mig. Någon som vågar och vill vara sig själv. Någon som blir ledsen när folk klagar på hur man ser ut, men ändå säger att "vem fan bryr sig om vad de säger?". Någon som under sin uppväxt har levt under samma omständigheter som jag har gjort, som också har lyckats ta sig ur det. Han var min inspiration, min idol. Jag skulle kunna sitta här hela dagen och rada upp saker som gjort mitt liv så bra det senaste halvåret - som har varit pågrund av honom. Varje kväll sitter jag med min gitarr och sjunger de låtar som jag skrev. Det jag skrev när jag visste att det var dig jag ville ha. Ibland gråter jag också. Men det är bara för att jag ibland undrar hur det hade varit att fortfarande ha dig. Hur det skulle vara om det var mig du kysste när vi stötte på varandra i stan. Hur hade jag mått då ? Hade jag känt mig säker på oss ? Eller hade jag bara velat därifrån ?

När jag fick samtalet om vad som var pågång - då grät jag. I flera timmar. Flera dagar. Flera veckor. Känslan jag fick när jag insåg att jag kanske inte var Din inspiration. Att jag kanske inte var Din idol. Att jag älskade dig tusen gånger mer än vad du någonsin skulle kunnna älska mig. Jag kände mig så liten, ful, hemsk, äcklig, tjock. Så kände jag mig. HEMSK. Jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna älska någon så igen, inte på det sättet. Inte så mycket att jag kanske kan bli sårad igen. Jag undrar om jag kommer att kunna lita på någon igen - till 100%, om jag kommer våga att ge någon fria händer. Fria händer att använda på någon annans kropp


Nuförtiden tycker jag inte att jag är lika fin som jag tyckte när jag var din. Du fick mig att insé att mina fräknar kanske inte var så dåliga trots allt. Att det inte gjorde någonting att jag hade små bröst. Att mina 156 cm inte gjorde något. Att mina dreads var det som gjorde mig grym. Att mina små och kalla händer faktiskt var ganska charmiga, hur mycket jag än hatar dem. Nuförtiden så hatar jag än en gång alla dessa saker på mig själv. Än en gång tycker jag att jag är det fulaste på denna planeten - endast för att du tycker att någon annan är finare


Din kompis, som tydligen inte ville vara endast din kompis, klankade ner på mina läppar. På att dem var små. På att det såg konstigt ut. & om hon inte trodde att jag redan hade koll, så visste jag redan att mina läppar är jävligt fula. Och det värsta är - att du säkert började fundera ännu mera på det. Och kolla ännu mera på ännu en sak som jag hatar med mitt utseénde. Men det var väl bra för henne att hon kände sig ett snäpp snyggare genom att dra ner mig lite längre ner på stegen. Det måste varit väldigt skönt för henne. Tack för upplysningen. Tack så jätte mycket för att ni fick mig att gå runt och tänka på ännu en sak. Tack. Tack. Tack.

Men vet ni vad ? Hur jävla ful jag än är, hur jävla tjock och otränad jag än är. Små läppar, tjocka lår, tjock mage, små händer, stora fötter, fula ögon, hemskt hår, ful hy, hemska fräknar, små bröst. Så skiter jag i vad ni tycker. Jag tänker leva hela den här sommaren till fullo. Jag tänker umgås med de som tycker att jag är grym, just för att jag är jag. Och jag tänker hjälpa folk som har haft det precis som mig, och ja - jag är jävligt ful. Men vad in i helvete gör det
NU KÖR VI


     

Av Felicia * - 6 maj 2012 08:08

Alltså.. gårkvällen var något lite extra. Jag åkte hem till Amanda som hade fest, där hade vi hur kul som helst. Det blir så långt emellan att man träffar alla godingar jämt. Det var iallafall grymt härligt och sålänge jag var där så blev det inget kaos iallafall. Dock kan jag inte förstå att jag och Julia.. dansar till "baby, baby, baby" typ 40 gånger. Det känns helt obeskrivligt, haha.

Idag ska jag iallafall träna och förmodligen träffa Millan en stund. Det blir görmysigt !

Här får ni se lite pics från igår, mest för att vi hade så skojjigt!

         

Av Felicia * - 4 maj 2012 21:06

Jag är nu helt nyvaken efter att ha sovit i ungefär 3 timmar. Det känns fortfarande som att jag ska somna vilken sekund som helst, men jag får hoppas att jag lyckas hålla mig vaken under kvällen. Jag funderar på att ta mig ett härligt bad och bara mysa. Låter ju ändå helt okej bra för att vara fredag.

Efter det så ska jag nog kolla på film, om den filmen som jag försökt att ladda ner i snart 2 hela dagar vill bli klar. Den är iallafall på 85,9 % nu, känns lovande !


Myser i min lilla byxdress, eller vad det heter.

 

Av Felicia * - 4 maj 2012 15:58

Nu är jag trött, riktigt trött. Så trött att jag förmodligen är den tröttaste tjejen i världen. Tröttare än en av de sju dvärgarna, han som heter trötter. TRÖTT. Jag är trött.

Anledningen till detta är att vi har haft hur mycket som helst att göra i skolan idag. Vi håller på och förbereder oss inför en visning som vi ska ha på min skola. Jag är faktiskt riktigt taggad inför detta, och jag hoppas verkligen att resultatet blir som jag har tänkt mig. Idag hade vi alltså en "provomgång" för att se hur säkra vi är på det vi gör. Vi tog också foton på detta till våra portfolion. 


Vårt tema är "årtal" & det som just jag ska sminka är 50-talet. Med tanke på att bord rasade och smink gick sönder idag, så blev resultatet kanske inte det bästa - men jag fick göra det bästa av situationen iallafall !


Skicka jättegärna en kommentar, på både bra och dåliga saker. Detaljer som kan fixas och vad som är bra till temat. Är jätte tacksam för hjälp, så att visningen blir så bra som möjligt !

Glöm inte att det är en "fantasy" visning, så att allt ska vara överdrivet och crazy. Kram
   

Av Felicia * - 3 maj 2012 21:28

Awesomeness.. vad mer kan jag säga ?

Det är varmt ute, proven gick nog helt okej. Satt vid viskan med Millan och Jenisa, de var så söta att de hade köpt en cola till mig. Åkte hem till Jannuuuuu, åt köttbullemacka, lyssnade på fin musik, låg på en studsmatta, blev kissenödig, kissade. Drack cola, igen. Ja, jag kan inte säga mer än att allt är awesome. & att jag älskar alla i min närhet. ALLA. Jag älskar er allihopa. 


 

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards