feliciasmakeup

Alla inlägg under juni 2012

Av Felicia * - 19 juni 2012 18:52

Mina kära, älskade vänner - ni får ursäkta mig för dålig uppdatering. Det är nämligen så att vårat internet inte fungerar som det ska överhuvudtaget. Jag satt hela kvällen igår och försökte få skiten att funka men det bara försvinner mitt i allt. Därför får det just nu bli ett kort inlägg, och så ska jag försöka fixa till dethär. 
Jag kom alldeles nyss hem från jobbet, eftersom jag idag jobbade kväll. Det gick bra, förutom att jag just nu hungrar ihjäl. Om en stund tar jag mig en springtur och sedan sover jag nog efter att ha ringt några samtal. 

Myser ganska hårt med den säääämsta kvaliteten på bilden. Mahah'


 


Av Felicia * - 18 juni 2012 15:12

Första dagen på jobbet gick alldeles utmärkt. Jag jobbar tillsammans med min kompis Matilda och trots att vi inte hela tiden hade jätte mycket att göra så hade vi sjukt roligt. Den kommande månaden kommer jag förmodligen att jobba en hel del tillsammans med Felix, vilket också lär blir riktigt kul. Goa folk det där

Jag försöker att ladda ner den andra säsongen av 2 and a half men, fast det går inte riktigt som jag vill. Om en stund ska jag få i mig lite käk för att sedan dra till gymmet ett sväng. Ikväll kommer jag förmodligen att gå och lägga min tidigt, trots att jag har sovmorgon till klockan 12 imorgon. 


Jag tänkte också redigera lite bilder ikväll, mest för det är rätt kul. & så kan det vara lite kul för er att någongång kan få se lite roligare bilder. Wey¨.¨


Typ chillar på livet. Som Lina skulle sagt !

 

Av Felicia * - 17 juni 2012 16:20

Vaknade upp av att solen lyste in i rummet. Läste några blad i någon sorts bok. Gick ut i värmen för att hämta tidningen. Lyssnade på fåglarna som sjöng för mig. Och för min kompis. Mackor sjönk ner i magen och lite hallonsaft smakade gott. 

Det har varit en riktigt bra dag. Nu väntar endast timmar av sovande inför att imorgon starta något nytt. Jag är så lycklig. Mycket för att jag insåg att min kropp sakta börjar få en bra form. En frisk och ung kropp är vad jag alltid har velat ha. Äntligen börjar jag bli frisk. Frisk i kroppen och i tankarna. Äntligen.


Rosa kläder. Blå kläder. Gröna kläder. Gula kläder. Jag gillar det. 

 

Av Felicia * - 16 juni 2012 22:25

Det går nog inte att ha det mysigare än vad jag och Millan har tror jag. Hon gjorde världens godaste mat till mig innan, söt som hon är. Sedan duschade jag och vi lyssnar nu på musik som är hur bra som helst. Varsin te-mugg förgyller vår kväll och det börjar bli mörkt ute. Om några timmar är det ljust igen och vi kommer förmodligen inte ha somnat innan dess. Då har jag varit vaken i 2 nätter i rad och det känns rätt stabilt med tanke på att jag börjar jobba på måndag. Men det ordnar sig. För just nu vill jag bara leva mitt liv. Dag som natt


Låtsas att jag är biff. Schtek

 

Av Felicia * - 16 juni 2012 19:26

Idag har jag och Millan mest chillat på livet. Vi var ute och gick en lång promenix, hon badade och jag solade. Det var hur varmt som helst. Nu ska vi käka och grejer. Och mysa sönder hela kvällen. Asgryyyymt.


Och så ska jag bara skriva hur jävla grym Kevin är. Han är typ bäst av allt i  hela världen, vilket är fett awesome. Varsågod ! 

 

Av Felicia * - 16 juni 2012 14:03

Igår fick jag alltså mina korvar fixade. De blev ganska fina faktiskt. Det hemska är dock att det gör så sjukt ont att ligga ner, vilket resulterade till dålig sömn inatt. Det gjorde inte så mycket, eftersom.. ah. Det gjorde bara inte så mycket. Idag har det varit en fett stressad dag. Jag sminkade min syster på typ  3 minuter och 30 sekunder. Nu är jag och lilla Siri hemma och bara myser. Vi väntar på att Millan ska komma hit också. Himla trevligt !


Så gåre när man bär garberober !

 


Och så mina nyfixade bebisar !

 

Av Felicia * - 15 juni 2012 10:58

Drar till göteborg och fixar dreadsen en stund. Sedan sover jag där och har det bra med syrran. Mysigt


Jag ser ut som Zlatan. Synd att jag inte lirar fotboll lika bra som han också, för isåfall hade vi nog varit tvillingar. Rätt coolt.

 

Av Felicia * - 15 juni 2012 10:01

Med tanke på hur kul jag hade i onsdags så vill jag visa lite bilder. Enjoy ^.^


Fina flickor

 


Finaste Lina 


 


Kaptenen 




 


Och så måste jag bara visa denna också. Rätt söt ändå ! haha 



 

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards