feliciasmakeup

Alla inlägg under juni 2012

Av Felicia * - 14 juni 2012 16:26

Vad gjorde jag igår alltså? Det som gjorde min kväll så sjukt nice igår var att jag var med riktigt härliga människor och kollade på kapten röd live, igen. Det var lycka. Lycka gånger tusen och gånger en miljard. Det är inte bara det att kapten röd gör världens bästa låtar, utan sättet han tänker på är helt fantastiskt. Sättet han tycker att man ska vara mot andra och hur andra ska vara mot en själv. Hans sätt att leva sitt liv är exakt det sätt som jag själv också vill leva mitt liv. Han agerar som jag tänker, om man säger så. Alltså, jag tänker saker. Jag tänker hur jag ska göra och vad jag ska säga. Hur jag ska leva. Kapten röd, dock. Han tänker inte bara utan han gör så. Han gör precis så som han tänker att han ska göra. Han inspirerar mig hur mycket som helst och efter att ha lyssnat på hans låtar så blir jag som en ny människa. En person som skiter i vad andra tycker och säger. Jag behöver dock hans stöd, för jag behöver någon som påminner mig. Mitt stöd är lixom hans låtar.Nog pratat om honom för idag, även om han är grryyyyymmmmm! Idag vaknade jag tidigt och åkte till en kurs inför sommarjobbet. Det var ganska mysigt. Efter det åkte jag på 20 miljoner olika bussar för att komma hem till Marcus. Väl där hittade jag inte till hans hus, men efter ett tag var jag ändå inne och slapp frysa. Vi har kollat på min favoritserie "two and a half men", och självklart lyssnat på vår favorit. Vi var på Ica och pratade med någon kul människa. Sedan sov vi. Hela dagen lång. Det var gött. Nu är jag pigg. Sitter på bussen med hög musik i lurarna.Som sagt blir det inga bilder eftersom detta är från mobilen. Men ja, lev livet folks !

Av Felicia * - 13 juni 2012 13:12

Today is the day. The day we start living. 


Precis så känner jag just nu. Varför inte bara börja leva på riktigt. Varför inte bara sluta att planera allting så noga. Varför inte bara ta allting som det kommer ?

Det ska jag göra - till den grad som går. Jag är en sådan person som måste ha lite koll på allting som händer och ska hända. Och självklart måste jag planera när jag nästa vecka börjar att jobba och sådant. Men alltså.. Ibland måste man bara inse att man kan inte leva om man inte vågar släppa loss ibland. Ibland måste man tänka att "på något sätt kommer jag hem fastän det inte går någon senare buss". Och "Jag kan faktiskt ringa den personen och fråga vad den gör, även om vi inte pratat på 10 år". Ibland måste man bara våga vara den som hittar på något skoj. Vilket jag kommer att våga. Eller rättare sagt - vilket jag just nu vågar


Jag klippte sönder ett par byxor igår, till ett par shorts. Jag tänkte köpa sånadära nitar och sätta på dom, för att göra dom lite extra snygga. Mest för att jag just nu känner mig så galet kreativ. Jag har så mycket olika idéer i mitt huvud att allting snart kommer att explodera. Jag tror nästan att hela universum kan sprängas i en stor bomb pågrund av alla mina tankar. Eller kanske inte. Men nästan !


Imorgon kommer ett inlägg om vad jag har gjort idag. Ni kommer förstå varför jag är så glad. Men för att göra det lite extra elakt så får ni inte veta än. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Jag går snart sönder av lycka !!


Biljard är rätt kul. :)

 

Av Felicia * - 12 juni 2012 19:31

Ni vet den dära pirriga känslan som man alltid har innan någonting bra ska hända?

...Den känslan har jag i kroppen just nu. Jag vet precis vad som ska hända och det är jag själv som har varit med och planerat det. Ändå känns det på något sätt som om jag inte vet vad det handlar om. Möjligtvis för att jag inte vet hur mäktigt det kommer att bli. Möjligtvis för att jag vill spara känslan tills det händer. Jag kommer att spricka utav glädje. Tillsammans med fina kompisar kommer jag att dela min glädje till någon. Tillsammans med några utav de som jag gillar mest, ska jag ha så roligt jag bara kan. Än en gång


Hade detta varit för två veckor sedan så hade jag förmodligen skrivit att jag saknar honom. Att det hade varit roligare om han var med. Men nej, verkligen inte. Mitt liv är så bra utan honom. Utan någon som trasslar ihop skosnörerna så att de inte går att knyta upp. Det är så bra att bara vara jag. Helt ensam, helt utan kärlek. Energin jag har i mig, den får jag utav de som verkligen bryr sig om mig. Jag märker dag för dag vem som verkligen gör det, och det är de som jag tänker lägga all min energi på, hela sommaren. Jag älskar mina kompisar, endast för att de har fått mig att resa mig upp efter att ha fallit. 


Ikväll ska jag mysa med mina favoritbyxor, min härligt gula tröja och endast tagga inför morgondagen. Röda läppar, här kommer vi !


 

Av Felicia * - 12 juni 2012 08:17

Jag är ledig, men var ändå uppe klockan 07.00. Jag ska nämligen på ett möte idag med mitt sommarjobb, jag vet inte vad det handlar om men det får vi se när jag är där. Har ett möte på torsdag också och det blir nog kul. Senare idag ska jag nog träffa Amanda, detta med tanke på att hon åker till Tunisien på torsdag. JAG ÄR SÅ AVUNDSJUK. Det är första gången hon ska flyga med, åh. Min plutt !


Till frukost idag käkade jag musli tillsammans med mjölk, till det drack jag en kopp te. UTAN socker. Det ska jag nog kunna hålla mig på fram tills jag kan dricka min drickyoghurt till mellanmål. Jag är på topp nu, för det värker i hela kroppen. Jag har träningsvärk i hela mig, love it. 



Sallad är ju mumsigt med. Jag ska göra mig en pastasallad när jag kommer hem !

 

Av Felicia * - 11 juni 2012 21:02

Jag ville bara passa på att säga grattis till min goda vän Julia som fyller 17 år idag. De tre åren i 7an-9an var bland de bästa, och det var du som gjorde dom så himla bra. Skrivande på väggar i skolan, påväg att trilla ut genom fönstret. Hoppet av att en dag bli så tjocka att vi skulle behöva rulla fram pågrund av alla chokladbollar med socker på. Alla besök på tempo, käkande på varsin freestyler glass som smakade värre är koskit. Det var gamla goa tider det. Tur att det faktiskt kommer att bli fler av dessa härliga tider. GRATTIS !


Och ni kan göra henne en tjänst tycker jag, kolla in hennes väldigt fina blogg : www.kongoz.blogg.se


 
Av Felicia * - 11 juni 2012 20:05

Idag var nog den dagen då jag tog i allra hårdast på gymmet. Det kändes i varje muskel och när vi sprang på löpbandet så rann det svett från pannan. Det var så härligt att knappt kunna stå upp efteråt, för då visste jag att jag tagit i mitt allra bästa.


Många tjejer kan tycka att det är lite jobbigt att gymma när man blir svettig och så. Just av den anledning att det är pinsamt när det är snygga killar överallt, och för den delen snygga, vältränade tjejer. Men om man då kollar runt  lite, så lovar jag att man ser att man själv inte är den enda. Och svettas visar ju bara att du tar i så mycket du kan och verkligen går in för det du gör. Så skäms inte, för det är bara bra !


Och ett litet plus i kanten är att man faktiskt får finare hy utav att svettas. Det är därför det är bra att bada bastu. När man svettas så öppnas porerna upp och det ger huden får en rengörande effekt. Vissa undrar om akne kan behandlas på detta sätt, och det finns det lite olika svar på. Det som forskare dock anser är att akne försvinner inte, men att det kan vara en början för att sedan göra en annan aknebehandling hos en hudterapeut. 

Småfinnar och stora, svarta porer kan dock försvinna och eller minskas


Jag har fastnat för röda läppar, det är ju bara så himla fint !

 

Av Felicia * - 11 juni 2012 16:04

Idag är det måndag. Måndag - fast inte skola. Det känns så himla bra. Shit. 


Idag har jag mest chillat hemma, myst med hundarna och grejat lite. Om en timme åker jag till onyx för ännu ett träningspass. Efter det ska jag hem igen och ta hand om lilla valpen. Jag tänkte egentligen åkt till Marcus men det blir en annan dag. Har ju fan hela sommarlovet på mig. Så härligt !


Millan är finast i världen  

     

Av Felicia * - 10 juni 2012 21:45

Jag vill dricka te. För te är det bästa jag vet. Förutom köttbullar såklart. Sedan så gillar jag träning - och att sminka folk såklart. Och så gillar jag alla mina kompisar. Och min familj, mina underbart fina syskon. Och våra vovvsingar. Och Tiger, min katt. Och min blogg. Den gillar jag mycket. Och jag tycker om mina fräknar. OCH MINA DREADS. Jag gillar söta pojkar med. Sådana som bara är. Som chillar hela dagarna. Dom gillar jag. Och kapten röd, självklart.


 

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards