feliciasmakeup

Alla inlägg under juni 2012

Av Felicia * - 6 juni 2012 13:23

Imorse blev det en tidig morgon. Millan sov här och skulle på kalas klockan halv 11. Hon gick upp hur tidigt som helst medan jag sov en stund extra. Jag bestämde mig för att dra ett pass på gymmet så jag åkte med hennes kära familj in till stan. Väl på gymmet så körde jag mest ben och kondition. Jag sprang 2,4 km på en kvart, vilket redan är en STOR framgång för mig. Det rann svett över hela mig och jag var helt död efteråt. Världens längsta dusch var verkligen höjdpunkten på dagen !
Efter träningspasset så gick jag upp till ett annat gym som heter sportlife, där min storebror tränar. Jag satt och väntade på honom en stund och sedan åkte vi hem till mig. Jag väntar nu på att mamma ska bli färdig med maten eftersom min mage kurrar hur mycket som helst. Jag hoppas på mycket sallad och protein !

Ikväll ska jag bara kolla på  2 and a half men som jag precis har laddat ner, ända från början. Och sedan ska jag tagga inför imorgon då det är skolavslutning och vi ska till liseberg. Himla kul det kommer att bli ! 


 

Av Felicia * - 5 juni 2012 17:18

Alltså.. jag har varit sååååå himla arg på min blogg idag. Den jävla sidan har inte velat funka !!


Och ja, nu när den väl funkar så orkar jag verkligen inte blogga. Ni får helt enkelt fråga massa frågor så ska jag snart svara på dom, förmodligen i ett videoinlägg. BRA VA ?! 


Sminkade mig innan. Det slutade i.. kaos. 

 

Av Felicia * - 4 juni 2012 21:15

Nu är det så att det redan har gått 2 månader sedan jag satte upp mitt tränings-mål. Jag tog alltså nya bilder idag. Efter att ha legat i rätt så hårt. Jag blev ganska nöjd med resultatet, och speciellt med tanke på att det var mitt allra första mål. Alltså bara början. 

Idag köpte jag ett gymkort på onyx, vilket gör att jag redan har ett nytt mål. Två månader till och det ska bli ännu en bra förändring. Mera muskler !


Här får ni se för och efter bilder, vad tycker ni ? Ser ni skillnad? 


 

Av Felicia * - 4 juni 2012 18:53

Hallååååååååå, hur går det med frågandet ? Jag väntar! :D

Frågafrågafråga!


 

Av Felicia * - 4 juni 2012 09:16

Det är måndag, klockan är 09.00 och jag är pigg som bara den. Man kan nästan säga att jag har sommarlov nu, med tanke på att jag är ledig idag, imorgon, på onsdag och på torsdag är det skolavslutning. Det är så himla skönt! Jag kan inte förstå att det faktiskt redan är sommarlov, igen. Än en gång har den tiden kommit som man längtat så länge efter. Som man väntat ett helt år på att den ska komma. Och nu, helt plötsligt är vi redan där. Det är nu man blir glad för varenda liten sak som händer, man vaknar upp varje dag och hoppas på att solen ska lysa starkt. Än så länge har den legat på lite dåligt men snart ska ni se att vi får det härligaste vädret man kan tänka sig. Det är nu man kan sova över med folk varje dag utan att någon ska klaga på att det är skola dagen efter. Nu kan man åka vart man vill utan att behöva tänka på att hinna tillbaka innan måndag morgon igen. 

Det värsta - eller vad man säger. Är ju dock att jag ska börja jobba ganska snart. Om ungefär en vecka. Det bästa är ju dock att det bara är 4 veckor och sedan är jag fri. Fri från skola och arbete. PLUS att jag kommer att ha pengar att göra roliga saker. Sommaren är fan här & jag taggar till tusen!


Typ lite mongo. Men vem bryr sig ? SOMMAR !

 

Av Felicia * - 3 juni 2012 13:13

FÖRLÅT!

Jag vet att bloggen inte gått så himla bra i helgen. Så ni får helt enkelt veta vad jag har gjort i ett enda inlägg.

I fredags så var jag hos Amanda hela dagen. Vi sminkade hennes storasyster och umgicks med massa kul folk. Jag sov hos henne för att på lördag morgonen vakna tidigt. Det var ju nämnligen KINNARUMMADAGEN. På morgonen började vi att göra iordning oss redan klockan 7. Man spelar ju brännboll i massa olika lag & vårt lag hade temat "rockare". Vi alla hade linnen eller t-shirtar med något slags band på, svarta brallor och mycket svart smink. Jag har aldrig varit med om ett lag som varit så dåliga på att spela brännboll, men vi hade hur kul som helst !

På kvällen var vi hemma hos Amanda på fest. Det var rätt kul och i början var det mycket roligt folk där. Sedan att det kanske inte blev ett jättebra slut var tråkigt, men ja.. Det är sådant som händer. 


Tack iallafall för alla som var där (som betedde sig bra) och till de i mitt lag som gjorde dagen så sjukt rolig !


Vårt fina lagnamn ! 

 


ROCKER !

 

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards