feliciasmakeup

Alla inlägg under augusti 2012

Av Felicia * - 24 augusti 2012 00:20

Jag vaknade till den finaste rösten någonsin, som någon spelat in på min telefonsvarare. Jag fick också höra en av de finaste sångerna, som far min & bror min sjöng. Jag fick ett paket, ett jättefint. 
Förra året, exakt för två dagar sen - var jag på bio. Då kollade vi på en jättebra film & det var en fin födelsedag. Jag kommer alltid att minnas filmen, mest för att den satte sig inuti mig på något sätt.  

Men dethär året, på min födelsedag - då firades jag tillsammans med alla mina fina kompisar. Vi samlades hemma hos mig & hade det så himla bra. Jag är så lycklig. Så glad och allt. De sjöng så himla fint & jag älskar dom verkligen. Sedan sov vi, jag och mina söta vänner. Extrasängar & massa madrasser låg bäddade i mitt finaste rum. Älskade, fina, bästa, vackraste, snällaste vänner

       


Av Felicia * - 22 augusti 2012 06:29

Just det! Jag har nog inte nämnt att jag har lite andra ämnen denhär terminen än vad jag hade den förra. Så jag tänkte berätta lite kort & bra om vad skillnaderna är från förra året, mest för de som har funderat på att kanske söka stylist-programmet nästa år eller så. Eller bara om någon är intresserad av att veta vad jag faktiskt gör i skolan. (förutom att äta knäckebröd & dricka mjölk).


Först & främst så har jag INGEN mattematik, svenska eller engelska detta året. Ingen överhuvudtaget faktiskt. Istället för de ämnena så har jag samhällskunskap, naturkunskap, entrepenörskap & tradition och utveckling

Samhällskunskapen & naturkunskapen börjar vi inte med förrän nästa termin. 

 

Vi har dock redan satt igång med kursen som heter tradition och utveckling. Hittils så tycker jag att den verkar helcool och vår lärare äger. Hon är verkligen hur grym som helst. Vilket är fett bra med tanke på att vi har den lektionen från början till slut, hela måndagarna. Det är iallafall en teoretisk kurs där vi kommer att få lära oss om historia. Vi kommer inte bara lära oss om krig & sådant, utan vi kommer att lägga in sminket i hela gojjan också. Vi kommer alltså prata om hur sminket har utvecklats sedan lång tid tillbaka. Det kommer att bli FETT!

 

Vi har ju också entrepenörskap. Det verkar helt okej. Läraren verkar helmysig där också, verkligen. Kursen går ut på att lära sig att sälja sig själv och sitt företag. Vi kommer att prata mycket om att starta ett eget företag, från alla håll och kanter. Med det menar jag att vi får lära oss om hur man tar hand om ekonomin, lokaler, anställda och allt sådant. Det verkar spännande med tanke på att man i mitt yrke kanske borde satsa på att starta någon salong eller så. Vi får se hur det blir med det!


Det var iallafall de ämnen och sådant som jag har i skolan just nu. På tal om skolan så måste jag nog dra dit nu. Eller åtminstonde fixa iordning mig lite grann. Jag ska ha världens bästa födelsedag & ingenting kan förstöra den. Hiho. Hej på er. 

 

Mitt asfeta schema. Avis?

 

Av Felicia * - 21 augusti 2012 21:26

Massor med hundar runt mig, små valpar med små tassar. Min valp är större, nästan vuxen. Fast bara till utseendet. Hon är ju bara ett par månader, precis som de andra. Det tror ingen. Nu ska vi mysa, jag & min valp. Vi är båda lika trötta i våra huven. Helt slut. Nu somnar vi intill varandra. På golvet. Jag & min valp. Min älskade, fina valp. 

 

Av Felicia * - 21 augusti 2012 17:56

Te-drickande & mycket skratt gör mina dagar nuförtiden. Skolan är typ det bästa som någonsin uppfunnits. Iallafall min skola.

Ska träna nu. & sedan mysa tillsammans med de jag älskar mest.

 

Av Felicia * - 20 augusti 2012 18:59

Ja, vad ska man säga?

Jag är nog lite för hög på livet. Så hög på livet att jag tillochmed delar videon här. Go for it, babes.




 

Av Felicia * - 20 augusti 2012 15:42

JUST DET !!!!!!!!!!

Åh. Jag hade ju lovat att berätta hur jag tvättar mina dreads. Kom jag på nu. Lite sent ute, men jag antar att det inte gör så mycket.


För att faktiskt säga sanningen, så är jag dålig. Jag är dålig på att sköta mina dreads. Typ. Eller alltså, ja. Jag tvättar dom med vanligt schampoo. Det är inte dåligt pågrund av att de inte blir rena, utan det är så att de tvinnas upp enklare då. Och blir fula. Som mina är just nu. Ruffsiga och sådär. Jag SKA dock bli bättre. Efter att jag har fyllt år och kan köpa nya bra saker till dom. Så att de kan hålla sig fina och sådär.


En kompis till mig har dock berättat hur jag ska göra, för att få dem gosiga. Han har huuur fina dreads som helst, så jag antar att det funkar. Men ändå vågar jag inte prova. Det verkar så himla läskigt. 


Han säger iallafall att man ska göra såhär:

Man ska använda Knottyboy-dreadschampoo. Det luktar gott & är bra. 

Sedan ska man ta ungefär 80 gram bikarbonat i en liter vatten, blandar det och häller över håret. Man låter det sitta kvar i ungefär 20 minuter. Sedan ska man skölja ur det, noga. Efter det så tar man en eller två korkar med äppelcidervinäger i en liten vatten, häller det över håret och sköljer efter typ 2-3 minuter


Resultatet ska tydligen vara: "Så har du huuuuuur rena och mjukgosiga dreads som helst. Jag lovar att du kommer älska det!"


Tack för mig. Wihi.

Av Felicia * - 20 augusti 2012 14:30

 



Hej, "besökare".

Jag är tjej, eller kvinna, eller flicka, eller dam - eller vad man nu kallar det i min ålder. Och jag är endast intresserad av det andra könet. Vad de nu kallas, i min ålder. Killar? Grabbar? Män? Grabbar låter fint. Så där har du ditt svar c:

Och tack föresten, för att du är så snäll. Det gör mig glad när ni skriver så fina saker till mig. Söta människor !


Av Felicia * - 19 augusti 2012 19:47

         

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards