feliciasmakeup

Alla inlägg under augusti 2012

Av Felicia * - 19 augusti 2012 17:06

Jag har varit med om någonting sjukt äckligt. Det hemskaste någonsin. De kröp på mig, spindlarna. Och tvestjärtarna bet mig i armarna. Gråsuggorna fastnade som lim på benen och sniglarna klibbade fast sig över hela mig. Det var gigantiska spindlar. De kröp på min hals, min nacke. Upp i håret. Över ryggen. Sådär så att man rös utav obehag. Decimeter-stora äckliga hemska djur. De var överallt. Svetten rann nerför pannan och ett kryp flöt med i strömmen, ner över mina ögon. Jag försökte vifta bort det med de hemska, jordiga, smutsiga, fula handskarna men det blev bara värre. Jag hade fullt med jord i hela ögonen. Jag kunde inte se. Det sved. Ögonen värkte. Något bet mig i handen. Jag fick panik. Med panikartad röst skrek jag efter någonting. Det var inga ord, endast gälla skrik. Mitt i skogen, där ingen hörde på. Ingen svarade. Ingen kramade mig. Jag var bara ensam. Förutom alla äckliga djur. Som var överallt.


Jag ska aldrig mer hugga ved

 

Av Felicia * - 19 augusti 2012 15:52

Min nyårsafton kommer att vara den bästa någonsin. Tro mig.

1. Värme

2. Bästa vän

3. Fin miljö

4. Sandstrand

5. Hav

6. Solbränd

 

Av Felicia * - 18 augusti 2012 22:05

Vi ska ha spakväll och äta gurka. Kuligt.

 

.

Av Felicia * - 18 augusti 2012 17:02

Inväntar finbesök.

 

Av Felicia * - 18 augusti 2012 15:38

Ska man kolla åt ett annat håll, eller hålla sig på kort avstånd?

Ska man låtsas att inte se, eller hålla tag hårt i handen?

Ska man le, eller bara vara neutral?


No offence, but who cares?

  

Av Felicia * - 17 augusti 2012 17:37

Bildbombar sommaren 2012. 

 

                   

                                                                   

                     

Av Felicia * - 17 augusti 2012 17:25

Ja, åh. Nu ska jag göra ett såntdära länkbyte. Egentligen har jag bestämt att inte göra några sådana, men igår ändrade jag mig. Jag pratade lite med en tjej som heter Elina. Hon är verkligen HUR söt som helst, och hon ville gärna att vi skulle göra ett länkbyte. Så , ja. Här är det.

Elinas blogg är verkligen hur mysig som helst, må jag säga. Den är så himla söt, och man blir glad bara man klickar in på den. Hon bloggar inte varje dag, men det gör verkligen ingenting. Det blir bara mycket mer speciellt då hon väl gjort ett nytt inlägg. Hennes blogg handlar inte om något speciellt, utan hon skriver det som dyker upp i huvudet. Hon är så himla söt, och hennes personlighet verkar vara asball. Jag känner henne inte så väl, men den uppfattningen jag har änsålänge är bara positiv.


, ja. Gör henne (och mig, såklart.) en tjänst och kika in på hennes mysbloggish. 


http://elinalindgren.blogspot.se/

 

Av Felicia * - 17 augusti 2012 17:14

Idag var en ännu bättre dag än igår. Allt är bara så fint & bra just nu. Jag har massa fina människor omkring mig som får mig att må bättre än bäst. Jag träffade Mike idag, och jag nästintill SPRANG och HOPPADE på honom för att det var så kul att träffa honom igen. Om det inte vore för vår underbara vänskap så hade jag nog gift mig med honom. Jag träffade Bellis också. & Amanda. & Julia. & Lisen. & Sandra. & Cissi. Ja. Åh. Så fint. Och Millan också!


Egentligen skulle Robin kommit hem till mig idag. Vi hade tänkt att sola oss och äta glass. Och dricka te, blandat med mjölk och socker. Tyvärr blev det ändrade planer, så jag sitter nu ute på gräsmattan och lyssnar på musik. Om en stund så ska jag ta ut gitarren och skriva lite mer på en låt som jag håller på med. Mysigare än mysigast


 

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards