feliciasmakeup

Alla inlägg under augusti 2012

Av Felicia * - 10 augusti 2012 01:58

Trötta som bara den, ska vi nu falla in i en djup sömn. Där flera världar är en och samma. Där lycka och kärlek är allt man lever för. Godnatt


Av Felicia * - 9 augusti 2012 19:12

Jag & Millan har precis varit ute och gått en jävligt lång promenad. Jag startade dock min "iRunner" för sent och den ville inte riktigt funka som den skulle. Därför vet vi inte riktigt hur många kilometer det blev tillslut. Det var dock riktigt skönt att komma ut och röra på sig lite grann. Vi gick till affären och köpte massa goda nyttigheter för att ikväll ha en mysig spakväll. Just nu tränar hon på min "Ab circle pro" och strax är det min tur. Nu måste jag sticka ! TJA.

 

Av Felicia * - 9 augusti 2012 16:37

I have always been in love with you, but you are unable to see that.
I have felt this way, every night and day, wishing that you would just come a little closer. A little bit closer

 

Av Felicia * - 9 augusti 2012 00:47

Alltså jag fucking totalt DÖR. Denhär grabben måste verkligen vara den goaste någonsin. DÖR AV SKRATT. HAHA.




Av Felicia * - 8 augusti 2012 23:32

BAJS.

Idag köpte jag en sån som man har på armen då man tränar, som man kan ha mobilen och nyklarna i. Kul att den för det första var FÖR STOR för min arm, så att den trillade av. För det andra gick den sönder. Jag var fett taggad på att använda den, men istället fick jag springa med alla delarna i handen. Det gick dock fett bra att springa & på vägen hem stannade jag i ett litet hus och myste med Anita & Josefin. Amanda pratade med mig i telefon när jag skulle gå hem, mest för att jag kände mig så ensam. 


Jag har precis lagat mat så nu ska jag sätta mig i soffan & bara ta det hur lugnt som helst. Jag är verkligen helt död efter den här sommaren. Så himla nice ändå!


 

497

Av Felicia * - 8 augusti 2012 20:33

Idag har jag gjort mig av med exakt 497:- jag har köpt massor med bra & fina saker som förmodligen kommer att dyka på bilder lite då&då. Vi är hur trötta som helst och jag däckar snart i bilen.

När jag kommer hem så ska jag ta en riktigt härlig kvällspromenad med hög musik i öronen. Det var alltför länge sen nu känner jag. Efter det så ska jag gosa med vovvarna hela kvällen. De ger mig så himla mycket kärlek. ÅÅH!
Om ni har tråkigt så kan ni ta upp era köttbulletefeloner & slå mig några signaler. Jag svarar dock bara på folk som har röda byxor på sig, just idag. Röda byxor ska det vara.

Av Felicia * - 8 augusti 2012 11:25

Det går bra nu. Sovit hos Lisen. Ätit pommes. Det här är äg. Riktigt äg. Ska på äventyr till ullared idag, det blir skoj. Härligt. Värdefullt. hiho.

Ska sova hemma idag för första gången på fett länge. Jag lär väl visa fett mycket bilder & grejer eftersom jag ändå bara kommer dega tills jag somnar. Jag kommer att somna tidigt. Är fortfarande trött som ett as. GÖTT!

Nu ska jag sova vidare innan mina ögon totalt sprängs i bitar av ljuset som lyser in från fönstret. Ha en fin dag alla vackra där ute.

Hiho, har blivit tv-kändis också, såg ni mig i tv:n i måndags då det var Lotta på Liseberg?!

Av Felicia * - 5 augusti 2012 16:30

Fan vad denhära bajsbloggen har legat i ide några dagar. Ni får ursäkta mig för de fett tråkiga inläggen, & sega mobilbilder. Jag håller på att bli bättre, faktiskt. Kameran är med på de flesta ställen & är social. Den blixtrar mycket nuförtiden.

Jag har iallafall haft fetesemestern i Varberg med tjomme nummer ett & hennes familj. Vi har hittat på en himla massa skoj, tränat ytterst lite och ätit. Som vanligt, då. Jag har ont i rumpan efter alla dessa turer på en hemsk pakethållare. Jag får dock skylla mig själv, med tanke på att när det var min tur att skjutsa så låg tjomme nummer ett & tjomme nummer två på marken och hade ont.
Vi har fikat, massvis med gott fika. Detta i en gul liten stuga fylld av kärlek. Tillsammans med kärleksfulla människor & hundar. Och spindlar.
Några av människorna har badat, så jag själv stog kvar på land och skrattade. Håren stod rakt upp på armarna och tänderna slogs ihop med varandra i ett hackande ljud. (jag frös, för att prata klarspråk).
Vi har lekt med små hemska barn på lekplatsen. Vi har ätit så mycket glass att jag redan har tappat räkningen om hur mycket. Grillen hade glöd båda kvällarna & god mat smälte i våra magar. Markoolio har sjungt för oss, med sin otroligt vackra stämma. Vi sjöng tillsammans med honom. Ungefär tio gånger. Det tyckte han nog var kul, tror vi iallafall.
Vi har skämt ut oss ganska mycket på toaletterna, där tandborstar satt fast i väggarna & tjomme nummer ett hängde sig på väggen bredvid. Vi har dumt nog varit lite elaka mot miljön, slösat lite väl mycket papper. Elakt. Jag vet. Men jag ska gottgöra det när jag kommer hem. & kanske börja använda tygkassar när jag handlar. BORT MED PLASTKASSARNA!!!!!!

Nu sitter vi i bilen, påväg hem. Inte påväg hem till mig, utan hem till den familjen som är här med mig. Imorgon ska vi gå upp fett tidigt för att ta den tidiga bussen till stan. Där ska vi åka med bussen till Göteborg & göra lite kaos på liseberg & bli vänner med lisebergskaninen. Namnet Eric ska få pryda våra pannor och alla hans texter ska vara inmatade i våra huvuden. Kika efter oss i tv:n, för vi ska bannemig se till att synas där. Som kändisarna gör. hiho.

Jag saknar min lilla valpis där hemma, & Soya såklart. Hoppas att de saknar mig också så att vi kan mysa när jag kommer hem på tisdag eller något i den stilen.

Vi har tagit fett mycket foton, men eftersom min dator är hemma hos mig så får ni se alla bilder i efterhand. Om några dagar. Någon gång. Vet inte när. Kameran ska med till Liseberg imorgon också - & därifrån så får ni också se bilder lite senare.

Dethär blev långt och grejer, men vad gör det när tjomme nummer ett & tjomme nummer tre snarkar och dregglar bredvid mig? Mysigt faktiskt. Jag ska också sova nu. Skönt. Mycket skönt.

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar