feliciasmakeup

Alla inlägg under december 2012

Av Felicia * - 17 december 2012 21:29

Jag ringde till honom endast för att höra hans röst. Jag dolde mitt nummer och ringde två gånger samma kväll. Hans röst.. gjorde mig.. ledsen. Jag vill inte vara raderad

äfherhgiperuhfcnxiuwqndowejfmklefmrkl.


Av Felicia * - 17 december 2012 20:49

-Lukas bor på hestra.

Jag skulle åka till honom idag. Jag gick på buss nummer 8 , som vanligt när jag ska hem till honom. Mitt i allt kaos, med tanke på att bussen var lite för tidig, så sprang jag fort på bussen. Efter ett tag så kände jag att jag var på väg åt helt FEL håll. Det var då jag insåg att jag satt på fel buss. Jag hade ingen jävla aning om vart jag var. Verkligen inte den blekaste. Jag insåg också, under denna tid, att jag var så kissenödig att jag höll på att kissa ner mig. Verkligen. Trodde att jag skulle explodera av kissnödighet, det var helt galet. Jag kunde inte tänka, inte skriva, inte prata. Jag kunde inte göra någonting. Jag åkte med bussen tillbaka, bort från ett ställe som jag inte vet vad det hette. Jag halvsprang till skolan för att äntligen få kissa, och det var det skönaste jag gjort på länge. (Fan vad jag ger för mycket information jämt, ursäkta för det). 

Sedan åkte jag iallafall hem till Lukas, kastade suddgummin och rubikskuber på varandra. Sedan väntade vi på att ungefär 13 bussar åkte förbi innan vi tog tag i våra liv och drog ner till stan igen. Där träffade vi Millan & Lina som vi skulle köpa julklappar med. Det var mysigt, och konstigt. Och så Träffade vi Tobias. Och miljoner andra människor som jag kände. Sedan gick Lukas och jag åkte med Millan hem. Där hade vi det awesome, kollade på debatter om skolan och sådant som vi gör. Älskar den bruden!


Idag har varit en bra dag, för jag har en fiende mindre. För den personen har insett att den tycker om mig nu, det är skönt. Då slipper jag att bli ogillad av någon som inte ens vet vem jag är. Känns asbra!

Love it. Yeah.


Kan ni berätta om eran dag? 

Plese. 
Är så nyfiken. 

 

Av Felicia * - 16 december 2012 21:24

Jag blev tillsagd att blogga. Igen.

-Det är kul att folk uppskattar det man gör, det gör mig så himla glad. En till sak som gör mig glad är även att statisken ökar varje dag, utan att jag har en enda aning om hur. Det har faktiskt ökat med flera hundra läsare, bara sedan i somras. Himla kul!


Imorgon ska jag gå i skolan till 12, som vanligt på måndagar. Sedan ska jag åka hem till Lukas och hänga där, förmodligen typ dricka te och sådant som man gör när man umgås. Kanske kollar lite film eller någonting i den stilen också. Där ska vi vänta tills Millan har slutat skolan, för då är det dags att handla julklappar igen. Det känns som att det har blivit en sådan dag, måndagar alltså, då man ska handla julklappar. Det börjar bli en vana. Sedan har jag bestämt mig för att fota massvis imorgon också, naturbilder. Imorgon blir nog en jävligt bra dag, rent ut sagt. 

 

Av Felicia * - 16 december 2012 18:34

"Kom och hämta din kniv, det börjar bli sent, den sitter fast mellan mina revben".

Det är någonting som gör att jag inte kan sluta lyssna på låten. Jag vet inte om det beror på att mina öron gillar dessa toner, att de är som massage för mitt huvud. Jag vet inte om det beror på att texten är så annorlunda. Det kan också bero på att den påminner mig om killen men den vackraste rösten på planeten. "Hardingz". Världens finaste namn har han också, som ni kan se. Och som ni redan har sett här förut, om ni varit uppmärksamma. Han älskar sushi och snowboards. Och så älskar han alla de små detaljer som alla andra missar. De små sakerna som ingen annan ser, fast som finns där om man kollar noga. Ibland kan vi prata hela nätterna, flera timmar i sträck, tills en av oss somnar. (förlåt). Det som är det vackraste med honom är att han inte dömer någon, att alla är bra som de är. Om man inte är elak, för då förtjänar man möjligtvis inte lika mycket som de snälla gör. 

-En gång berättade jag om det som är mer känslosamt än någonting annat, för honom. Jag berättade för honom, om det som varit den värsta perioden i mitt liv. Det finns väldigt få människor som ens har en aning om vad det handlar om, eller att det ens har hänt. Vissa har tvingat det fram, dragit det ur mig. Sådant gillar jag inte egentligen, men vad skulle jag göra

Med honom var det annorlunda, jag ville dela med mig. Ville berätta. 

Varför?

Jag visste att han inte skulle förstå, att han inte skulle veta hur det kändes för mig. Men jag visste att han skulle uppskatta livet mer än vad han redan gör. Jag gjorde det för hans skull, för jag visste att han skulle ha nytta av det. Jag vill ge honom allting han kan ha nytta av.

Fina Hardingz.


Av Felicia * - 16 december 2012 17:48

Jag kan nog inte finna ord som är bra nog att beskriva mina syskon. Idag har jag spenderat x antal timmar tillsammans med mina vackra och udda syskon. Vi bakade HUR MYCKET pepparkakor som helst, vilket vi alltid gör innan jul. Johanna var den som var mest produktiv och jag var nog den som var minst. Jag bakade en halv plåt, hon gjorde nog minst 7. Vi lyssnade på julmusik och gangnam style, väldigt konstig mix om jag får säga det själv. Och så fick jag träffa Dissi(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Eftersom Robin har varit bakis hela dagen så har han redan somnat, detta trots att vi kom hem för 20 minuter sen. Jag är också galet trött men jag håller mig vaken ändå. Jag tänkte kolla på någon mysig film, så om någon har en bra film att rekomendera så gör det:>

   

Av Felicia * - 15 december 2012 20:23

Igår försökte jag att spela in en video där jag spelar en egenskriven låt. Mitt i filmen kom Dissi fram och slickade mig i örat. Jag gav upp. Förövrigt så saknar jag henne. Jättemycket. Hon har varit på utställning i Stockholm sedan igår, men imorgon kommer hon äntligen hem!


Och så ler jag för alla vackra människor där ute. 

 

Av Felicia * - 15 december 2012 17:22

Vad händer med människor?

Jag undrar varför det finns så många människor som har en tendens att ändra sina åsikter var och varannan sekund. Jag förstår inte anledningen till att ena dagen hata någon mer än allting annat, för att sedan älska den till döds. Det finns skillnader. En skillnad är att från vissa personer är det endast ord, som egentligen inte betyder ens hälften av det man påstår. Om det skulle vara en sådan situation så skulle jag kunna ha överseende. En sådan sak är dock någonting man känner, ända in i sin själ. Man vet precis vad den andra personen vill ha ut av det som händer. Men varför just HATA?


Kan man inte bara hålla det inom sig, ett tag. Att man inte delar med sig om hur mycket man ogillar någon annan, någon annas åsikter eller någon annans handlingar. Det vore så skönt om människor bara kunde lära sig att älska. Att älska på RIKTIGT. Efter den här sommaren så har jag lärt mig precis vad kärlek innebär. Vad ordet älska innebär. Också vad ordet hata innebär. Iallafall vad det innebär för MIG. Vi alla har ju olika syn på saker. 

Helst skulle jag vilja strunta i allt vad "ord" betyder. Att sluta sätta ord på saker. Jag har redan börjat lite, men folk vill alltid att man ska sätta ord på saker, vilket gör det svårt att sluta med det. Hoppas att alla inser att det faktiskt inte är någonting man behöver göra. 

Jag vill bara leva. Leva.

-Lev.

Nu.

 

Av Felicia * - 15 december 2012 16:56

Igår blev jag hemringd av Amanda och Julia för att komma dit och kolla på film. De sa att det inte gjorde  någonting att jag hostade som en galning. Vi hade världens mysigaste kväll och åt massa gurka och morötter. Och de åt lite chips. Det var läskande. Imorse vaknade vi sent som fan, vilket var galet skönt. 

Jag kanske åker tillbaka till Amanda ikväll, det vet man aldrig. Min älskade.

Jag och Julia är äntligen vänner på facebook igen också, efter många om och men. Förstår mig inte på min facebook ibland. Nu har vi dock löst det problemet. Gullis


För att inte slösa er dyrbara tid mer ikväll så ska jag nu sluta skriva massa saker som ni förmodligen inte vill läsa om ändå. Jag och mamma ska laga mat och kolla film, hoppas att ni är avundsjuka på att vi har himla kul. Tänkte kasta mjöl på henne sen. HAHAHA. Idag är en flummig dag. 

 

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skapa flashcards