feliciasmakeup

Alla inlägg under juni 2012

Av Felicia * - 23 juni 2012 23:56

ÄRE CHILL ELLER ?!

Det är det här, där jag är. Jag sitter på ett SKITMYSIGT loft och lyssnar på kapten röd. Jag har haft världens bästa dag, chillat som bara den. & vet ni vad jag har kommit på ?

- Jo, jag har ju en hundvalp nu. Om man tar med henne på promenad, så kan man ragga på grabbar hur lätt som helst. Speciellt eftersom att sanktbernhad hundar är lite ovanliga och grymt söta. Så ja, det är magneten. Det får nog bli fler promenader med henne den närmsta tiden. Hehe. Fast nä, jag har ju min Klint. På tal om honom, så saknar jag den godingen. Min man.

   

Av Felicia * - 23 juni 2012 10:38

För två dagar sen så förlorade jag en nära släkting till mig - vilket jag tror att ni förstod på inlägget. Chocken är fortfarande hos mig & det är svårt att faktiskt insé att jag inte kommer att få se honom igen. Det viktiga tycker jag är - att han mår bra. Sorgen hänger i luften, på ett sätt som gör att man ryser. Jag vänder om & jag ser att han inte är där. Jag försöker att andas med djupa andetag men de slutar oftast i en snyftning. Jag vill iallafall att han ska ha det bra, som den stjärnan han nu har fått bli. & alltid har varit. Jag kommer att besöka din grav till den grad som som går. Och jag kommer med blommor på din födelsedag. Vila i frid, för det är du värd.  

Av Felicia * - 23 juni 2012 10:06

Min midsommarafton firades med de mest grymma personerna någonsin. Kvällen startade i P-G's husvagn och framåt kvällen hade vi tagit oss till apelviken. Vi gick hem någongång, vilket jag inte minns när det var. Mötte Jim & hans små polare, så jag gick med de tillbaka till södranäs. Roliga pajkar och flickor detdär. Kvällen var iallafall helt okej rolig och mycket mysigt folk gjorde den riktigt värd. 

Nu ligger jag ute i vår lilla friggebod, lyssnar på musik och ska förmodligen snart dra iväg igen. ÄG. Äg som fan. 

 



Av Felicia * - 21 juni 2012 20:10

Det är endast den andra gången i hela mitt liv, som jag får vara med om hur ett liv bara kan försvinna. Det mest värdefulla som finns, ett liv. Några tårar har nu passerat min kind och mascara har runnit med. Ibland måste man bara försöka att fortsätta, även om det är oerhört ledsamt. Som en extra farfar. Så var han. Allt jag kan göra nu, det är att hjälpa de som behöver. Trösta de som vill & försöka att le. Han är värd det. Allas leenden. Jag ska nu somna i min säng och försöka att inte fälla några fler tårar. Trots att de rinner för en vacker man. Godnatt. Godnatt min värld. Godnatt mitt hjärta.

Av Felicia * - 21 juni 2012 17:38

Att få fira midsommarafton en extra dag är verkligen inte fel - & det är precis vad jag har gjort idag. Jag & Matilda har bakat gräddtårtor för fullt, fyllda med huuuur mycket jordgubbar som helst. Jag har fått en ful solbränna från min t-shirt jag hade på mig, men den får jag sola bort i helgen. Idag har jag varit rätt så trött, men vad gör det när jag vet att morgondagen kommer att bli fantastisk ?


MillanPillan kom till mitt jobb och dansade också, med Lina och några till. De var verkligen sötast i världen. Med lite socker på så hade jag nog kunnat äta upp de allihop. 


Imorgon åker jag ner till mitt andra lilla hem i Varberg. Där ska jag få träffa mormor & morfar - och självklart alla mina andra söta släktingar. Det bästa av allt är nog dock att jag får träffa AMANDA. Jag har saknat henne som en stolle, och det ska bli så skönt att äntligen få ge henne den kram hon förtjänar. Min midsommarafton kommer att spenderas med lite olika folk, och en av de är ju självklart Amanda. Och kanske Kevin. Och Jim. Och min släkt. Och min familj. Det kommer att bli såkallat "ASKALAS"! 


Detta är anledning till att betyget inte blev bättre i manikyr - men de är ju rätt charmiga ändå. De där 10

 


Av Felicia * - 20 juni 2012 21:57

Jag känner bara att jag måste ägna ett inlägg här på min lilla blogg till mina vovvar. De är så himla fina. Varje dag då jag kommer hem från jobbet så hoppar de av glädje över att man är hemma. När de sedan på kvällen ligger och myser med mig båda 2, hela kvällen lång - det är så fint det bara kan bli. De är mina änglar. De som gör mig så glad över att bara finnas där. Utan att säga ETT enda ord, så är de riktigt duktiga på att visa kärlek. Det gör hela grejen rätt cool faktiskt, att man kan visa så mycket lycka & kärlek utan att säga ett enda ord. Mina vackra.

 

   

Av Felicia * - 20 juni 2012 15:45

Jag är helt förundrad över det här med hur han kan räkna till 10. Jag förstår inte hur han har lyckats att få  ihop raderna så grymt bra. Det är bara ett riktigt proffs som kan göra det. Det är helt crazy. Snacka om att han är min kung. Kapten röd, alltså. För er som inte riktigt hängde med i svängarna. 

 

"Min vän har ett dilemma
För vägarna är två
Ska han svälja sin stolthet vara trevlig  och gå
Eller sätta hårt mot hårt
Som innebär att avfyra  stål
Han har levt många hundår varav fem inlåst
Han säger nu ska de statueras exempel 
Han är så sjukt trött på att bli spottad på
Nio månader tar livet att bli till
Men blott en tiondels sekund slocknar det på"

Av Felicia * - 20 juni 2012 15:09

Efter en promenad till världens bästa kompis igår, så somnade jag där. Helt hjälplös somnade jag på sängen och hon med. Vaknade sedan på natten och kunde inte sova, men vad gör det när man är hos den man tycker om mest?

Vaknade av att klockan ringde, då jag insåg att jag endast hade sovit i ungefär 2 timmar. Jag var inte trött så jag satte mig framför tv:n med han som kallas "min lillebror". Vi hade det gött tills jag var tvungen att gå till jobbet igen, då var det härligt väder. Sedan blev det ännu bättre väder & nu är det galet fint väder. Jag sitter med musik i öronen och hör hur gitarrerna klingar så fint. Det enda som saknas är hans röst. Han som ska lära sig att sjunga "breakeven". Förmodligen tillsammans med mig. Det blir en höjdpunkt.


 

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards