feliciasmakeup

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2011

Åh, att det jämt ska bli så djupt

Av Felicia * - 25 oktober 2011 20:01

Till en början kan ju berätta att min kväll igår inte var det bästa man kunde tänka sig. Gick därför och la mig tidigt och somnade med tårar, kan man ju kanske säga.

Var inte med Hannes idag heller. Jävligt synd faktiskt. 


Har ni tänkt på när man känner att livet är sådär orättvist att man bara vill vända uppochner på jorden så att allt blir bra ? Eller har ni känt känslan när man vill somna och inte vakna igen förrän om tusen år? När man hoppas att natten är tillräckligt lång så att alla problem har löst sig när vaknar.
Eller känslan då man vaknar upp och inser att saker är precis som det var igår, om inte sämre.  Och att man måste ta itu med problemen idag istället. Och när man sedan inser att man inte kan göra något åt saken idag heller. Det är jobbigt. När man vet att man måste kämpa för något så mycket. Men det ska jag. Jag ska kämpa tills jag stupar. För jag vet vad jag vill. Let's fight.

Nej, förlåt att allt blir så djupt hela tiden. Men det är så himla skönt att få skriva av sig ibland. Och kanske möjligvis hjälpa någon fin själ därute som känner likadant. 

 
 

 
 
Ingen bild

"s"

25 oktober 2011 21:27

Du har väl funnit gitarren som din vän, det gjorde jag också för många många årsedan. Den har stått vid min sida varje dag, ibland har vi gått väldigt djupt i både toner och ord. Det är inget fel med att vara djup och att du KÄNNER mkt är bara en gåva. Det kallas EQ, som inte alla har så gott om. De är de personer du förmodligen uppfattar som, konstiga eller tröga. Va glad att du är djup, emotionell, kreativ för att inte tala om vacker. Jag personligen beklagar de människor som inte känner, eller riktigt förstår känslor. Vissa av dem kallar jag svaga identiteter, influerade av media och kommer aldrig hitta sitt sanna jag, eller någonsin veta varför de gör de val de gör. Va stolt över dig själv tjejen, din egenhet, djuphet och karaktär. För i slutändan vad är normalt när alla är olika... mjo det sägs att majoriteten är det som är normalt och vanligast. Du är inte en av dem, varför? För du är dig själv. Stå för det! Lita på det.. du är annorlunda, 90% strävar hela sitt liv med att försöka vara det. Att vara unik, speciell det är alla på sitt sätt. Men att våga vara sig själv, det e få som kan! Kramar "Sa"

Felicia *

25 oktober 2011 22:35

Det där var något av det finaste, vackraste och mest hjälpsamma jag har läst på väldigt länge. Tack för alla dessa fina ord och för hjälpen du ger mig. Ikväll somnar jag bra, och imorgon vaknar jag med ett stort leende på läpparna. Du ska ha all cred. Tack !

 
Ingen bild

en tjej som känner igen sig.

25 oktober 2011 22:49

du får aldrig sluta tro på dig själv, du måste tro själv att du klarar det, för det tror jag att du gör, jag vet hur det är att inte tro på sig själv, jag har själv varit där. Men då tog jag musiken till hjälp. och kom ihåg att du är värdefull, låt aldrig NÅGON trampa på dig. var dig själv och skit i vad andra tycker :)

kämpa på :)
kram

Felicia *

27 oktober 2011 17:14

Åh, vad fint. Vad skönt att du känner igen dig, då vet vi båda två att det finns iallafall någon som har det likadant.
Tack för att du får mig att bli så himla glad. Säg till om du behöver hjälp med något i ditt liv.
Kram !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felicia * - 25 november 2013 21:10

Hej.

Av Felicia * - 3 maj 2013 16:38

Nu kan ni följa mig på --> http://feliciaelinida.blogg.se/.  Jag kommer nu inte att blogga här mer, då jag helt och hållet flyttar min blogg. Vi ses där! :>   http://feliciaelinida.blogg.se/ http://feliciaelinida.blogg.se/ http://feli...

Av Felicia * - 3 maj 2013 11:51

Jag tror att jag skall flytta bloggen till någon annan bloggportal. Det känns som att man behöver lite förändring ibland. Vad sägs om det? Give me some respons please, guys. :> Love.   ...

Av Felicia * - 2 maj 2013 19:03


I'm home. Har pluggat med Amanda i skolan idag. Liksom efter att vi egentligen hade slutat. Det kallar jag för engagemang! Nu pluggar jag igen. Det är faktiskt väldigt kul. Jag har en uppgift där jag får skriva hur många sidor jag vill och jag älsk...

Av Felicia * - 2 maj 2013 07:25

Idag har jag så sjukt ont i halsen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag är så hes att jag knappt kan prata men jag får hoppas att det blir bättre under dagen när jag har pratat igång min röst lite. Alla mina byxor ligger i tvätten så idag kör ...

Här är jag & mina dreads'


Felicia här.
Jag är 17 år och bloggar om allt som faller mig i tankarna. Det kan skrivas en hel del om köttbullar, men det får ni stå ut med.

Senaste inläggen

Fråga mig

21 besvarade frågor

Sök i bloggen

Omröstning

Hur ofta sminkar DU dig ?
 aldrig
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 alla dagar i veckan

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards